Domů Profil prodejce krur
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Praha 2, ČR
  • 12 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 69
Aktivita: aktivní
Prodáno: 12
Registrace: 28.1.2010
Město: Praha 2
Stát: ČR

krur

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Zboží vystavené na Fleru jsu zároveň vystavené i v nedalekém kamenném obchodě, takže je potřeba v době objednávky ověřit, zda nebylo právě prodáno i tam. To bych dala vnitřní poštou vědět. V případě, že by taková situace nastala, můžu v rámci možností vytvořit dle prodaného výrobku ten nejpodobnější. Děkuji za pochopení.

 

Fler je jako droga.. Jednou nahlednéte a už se vezete.. Přirovnala bych to jako zážitek ze čtení pěkné knihy.. brouzdám zde a vždy jsem zvědavá o čem bude následující kapitola..

Jsem dcerou úžasné maminky, která zde vystavuje pod přezdívkou urbir. Mám i dvě sestry, které zde vystavují pod přezdívkou majdau a adelaide design.

Něco o mě :

Maminka mi dala krásné jméno Kristina.Fantazie a kouzelný svět byl součástí našeho rodinného bytí. Prostředí, v němž jsem vyrostla, mě ovlivnilo jak v životě, tak v mé profesi. Zabývám se především navrhováním interiérů, výrobou věcí z papíru (scrapbooking) a vytvářením šperků, které nazývám spíše amulety. Způsob mé práce je založen vždy na nějakém příběhu. To platí jak u interiérů, scrapbookingu, tak u šperků. Každý šperk – amulet - vzniká s konkrétním energetickým potenciálem. Během vytváření šperků se začne odvíjet nějaký příběh, cestování v prostoru nebo čase. Šperk si sám říká, co a proč chce do sebe obsáhnout. Některé z nich si řeknou vysloveně o nějaké poslání nebo název.

Ať je to zde na Fleru pro Vás tak příjemný zážitek jako pro mne.

Všem přeji - buďte šťastni.

Kristina

 

Balíčky zasílám službou Delibarry. Tato služba vám balíček doručí přímo do ruky. Ve chvíli kdy přistanou peníze za objednané zboží na mém účtu, platím poštovné této společnosti a do druhého dne od obdržení poštovného na jejich účet (1-2dny) posílám balíček přímo do vašich rukou. Balíček je proložen bublinkovou folií v ochranné kartonové krabici.

Způsob dopravy
Zboží posílám službou Delibarry. Zboží Vám bude doručeno přímo do ruky na uvedenou adresu. Jakmile přistanou peníze za objednané zboží na účtě, odesílám poštovné na účet Delibarry (1-2dny). Jakmile jsou peníze na účte Deliberry balíček dostanete do druhého dne do ruky. Zboží je probaleno bublinkovou folií a zabaleno do ochranné krabice z kartonu.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od krur

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--