Domů Profil prodejce Naumartist
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Vysoké Mýto, ČR
  • 10 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 11
Aktivita: aktivní
Prodáno: 10
Registrace: 12.7.2018
Město: Vysoké Mýto
Stát: ČR

Naumartist

/ Prodávající
Novinky
905904
12.10.2020 Ke každé objednávce dostanete malý dárek.

 

Veškerá kouzla vycházejí z našich srdcí. 

Ahoj, jmenuji se Alča.

Miluji kresbu a jakékoliv tvoření. To je mým hnacím motorem a bylo i impulsem k vytvoření e-shopu. Jedna věc je tvořit sama pro sebe, ale ráda se podělím o svoje drobné hravosti s ostatními. Moc mě potěší, když si vyberete nějaký obrázek, který Vám bude zútulňovat Váš domov. Protože domov je místo, kde se cítíme dobře a můžeme se obklopovat věcmi, které nás v tom našem světě pohladí po duši a rozveselí. 

Vystudovala jsem obor Polygrafie na Univerzitě Pardubice. Je to kouzelný obor, ale také náročný. Fascinovalo mě se učit o složení tiskových barev a celkově barev obecně. Skrze mou vášeň pro kresbu a tvoření jsem však vždycky tíhla ke grafice. Pracovala jsem také v několika tiskárnách, což mi dává celkem dobrý přehled o tom, co se může tisknout a jakými tiskovými technikami.

V současné době se věnuji ilustracím knih a vytvářím vzory na látky. Moc mě to baví a doufám, že toho ještě spoustu vytvořím. Ráda zkouším nové věci a ničeho se nebojím. Pokud se Vám moje práce líbí, můžete se podívat na následující odkazy a třeba mi napsat nějakou zpětnou vazbu. Budu za ní moc ráda.

Miluji přírodu a ráda se procházím. Procházky jsou pro mě takové pohlazení po duši a uttřídění myšlenek. Máme doma také jednoho kocoura. Je milé sledovat, jak přijde, když je člověk smutný. Zvířata i prostupují mojí tvorbou.

Ve svém tvoření vycházím hodně ze své naivity. Mám ráda dětské motivy. Někdy vezmu do rukou tužku a skicuji, protože jsem naplněná inspirací. Tyto ruční kresby následně zpracovávám digitálně. Každému designu dávám hodně času, dokud nenajdu k tomu, jakou představu nosím v hlavě.

Mám rozpoznatelný rukopis, který je plný detailů. Snažím se pozorovatele přenášet do jiných světů, používat netypické barvy pro objekty kolem nás. Snažím se vracet do dětské fantazie, která nemá žádné limity a neřídí se pravidly.

 

Vytvořím pro Vás vzory na látky.

Vytvořím pro Vás ilustrace.

Napiš mi: naumdraw@gmail.com

Portfolio k naleznutí zde www.naum.cz.
 

Chcete mě sledovat? Budu ráda.

https://www.instagram.com/naumartist 

----------------------------------------------------------------------------------------

Každé objednávky si moc vážím a hodně pro mě znamená. Občas ta cesta není snadná. Svým nákupem mě podporujete a přinášíte mi radost, protože jen díky Vám se mohu věnovat tomu, co mě opravdu baví. Každému zákazníkovi DĚKUJI Z CELÉHO SRDCE.

Způsob dopravy
Po potvrzení objednávky zboží připravím a po obdržení penízků na náš účet zasílám na Vámi uvedenou adresu, zboží je tak většinou do 7 dnů odesláno. V případě speciálních požadavkůch na výrobek, výrobě nového či jeho úpravě se může dodací doba prodloužit, o čemž budete informováni. Běžně posíláme balíček Českou poštou, ale možné je i osobní předání v Praze či se prostě nějak domluvit.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Naumartist

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--