Domů Profil uživatele Gladlys
  • Na Fleru od roku 2010, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 5.2.2010
Stát: ČR

Gladlys

/ Nakupující
Profil

Všechny Vás vítám v mém světě Ponožkáčků a zvířátek nejen z ponožek.

Pracuji v kanceláři, takže hlavu zaměstávám téměř neustále. Proto ve svém volném čase, zaměstnávám pro změnu své ruce šitím hraček z ponožek.

Kouzlu ponožkových pejsků jsem propadla po návštěvě Hospicu Dobrého pastýře v Čerčanech (vynikající nápad, který mě chytil za srdce) v prosinci loňského roku a od té chvíle šiju, šiju a šiju.

Ponožky, jako materiál k tvoření, mi učarovaly, proto se postupně snažím ušít i jiná zvířátka. Vymyslet se dá lecos, a ač nejsem kouzelnice, beru každé nové zvířátko jako výzvu. Střihy a nápady na ně se rodí postupně v mojí hlavě a já z každého nového výrobku mám radost a těším se, až Vám ho představím.

Ponožkáčci si Vás omotají kolem svých plyšových tlapiček velice snadno. Jsou totiž speciálně trénovaní na rozdávání radosti. Jsou vychovaní, ale někdy mají svojí hlavu, proto je můžete ráno najít na úplně jiném místě v posteli, než byli, když šli s Vámi spát. Nejoblíbenějším (a nejlépe zvládnutým) povelem je pro ně "lehni".

Všechna zvířátka jsou z nových (a také vypraných) měkkých froté ponožek, naplněná polyesterovou polštářovou výplní, takže jsou krásně měkoučká. Každé zvířátko má očička s pojistkou proti vytažení a vlastní osobitý výraz, proto můžou být dvě zvířátka podobná, ale v detailech se budou vždycky lišit.

Ponožkáčci ale nejsou jen pro děti. Ani já jsem se od svého prvního "Psa" nemohla odtrhnout. Jsou milým dárkem z lásky, nebo jen tak pro radost, za vysvědčení nebo k narozeninám.

Postupně jsem přidala i polštářky a nahříváčky s pohankou, protože mi každý nový nápad přijde prostě úžasný a já ho MUSÍM vyzkoušet.

Gladlys prý znamená "radostné světlo" a proto věřím, že každý z mých výrobků přinese kousek radostného světla k Vám.

Pokud najdete zvířátko, které se Vám líbí, mezi již prodanými, nebo máte vlastní představu o barvách, nebojte se napsat mi interní poštou. Udělám všechno proto, abych Vám vyšla vstříc a ušila zvířátko dle Vašich představ.


A nedá mi to ...musím s Vámi sdílet radost, kterou jsem snad tímto poslala dál :)

 

 

Nakupující, můžete se zaregistrovat do tohoto klubu, prodávající tam pro Vás vkládají novinky.

Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--