Domů Profil uživatele Gasket
  • Na Fleru od roku 2010, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 8.2.2010
Stát: ČR

Gasket

/ Nakupující
Profil

Dlouho jsem přemýšlela jaký obrázek zvolit a tenhle i když nikomu cizímu nic neřekne mě vždy chytí za srdíčko. Tečka v dáli v řece je moje milá Induška, která milovala vodu a strašnou nešťastnou náhodou - nehodou se mi utopila. Na tomto obrázku byla šťastná na lovu v Berounce a užívala si končící den. Za půl roku bylo vše jinak. Nechci smutnit - jen vzpomínám... Bylo to ztělesněné štěstí na čtyřech nohách :-)

Jinak jsem máma od dvou kluků - neustále řeším nějaké lumpárny a chytám téměř bezmocně čas. Na Fleru si užívám klidné večery a kochám se tím jak jsou tu všichni šikovní a kolik krásných věcí mi nabízejí :-)

Všem prodejcům platím zboží v co nejkratší době ale také se všem moc omlouvám za případné zádrhele. Můj celoživotní boj jsou čísla! Takže příkaz do banky, byť milionkrát zkontrolovaný jsem schopná hodit do té jejich krabice bez částky, nebo vynechat dle mého zcela nepodstatnou nulu na začátku účtu nebo nějakou jinou perlu . Nedělám to schválně a pokud vám moje platba nepřichází v obvyklém termínu - pište mi prosííííím.

Přeji krásný Fler

 

Lenka - Gasket

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--