Domů Profil prodejce atelier.ap
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • praha 6, ČR
  • 119 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (30) 100%
Nadšenci: 859
Aktivita: aktivní
Prodáno: 119
Registrace: 6.3.2010
Město: praha 6
Stát: ČR
Důležitá informace: obrazy na plátně a sololitu je možné ihned pověsit na zeď, buď mají háček, poutko nebo blindrám. Po dohodě je mohu také dát zarámovat. Cenu rámu pak přičtu k ceně objednávky. V rámci Prahy je možné dohodnout osobní předání, máte-li zájem o již prodané zboží, napiště směle vnitřní poštou. Nicméně obrazy jsou originály. Mohu namalovat znovu stejný motiv, ale nikdy to nebude stejný obraz. Po dohodě lze také vytvořit fotoreprodukci do formátu A4. možnost plateb ze zahraničí v cizí měně, payments from abroad. <!-- PayPal Logo --><table border="0" cellpadding="10" cellspacing="0" align="center"><tr><td align="center"></td></tr> <tr><td align="center"><a href="#" onclick="javascript:window.open('https://www.paypal.com/cz/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/popup/OLCWhatIsPayPal-outside','olcwhatispaypal','toolbar=no, location=no, directories=no, status=no, menubar=no, scrollbars=yes, resizable=yes, width=400, height=350');"><img src="https://www.paypal.com/en_US/i/logo/PayPal_mark_37x23.gif" border="0" alt="Acceptance Mark"></a></td></tr></table><!-- PayPal Logo --> if you don´t speak Czech - ask me by inner mail (zaslat zprávu), I´ll answer any question in English.

atelier.ap

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

fler mag: atelier-ap-obdivuji-starnuti

blog: proč maluju vodu

         stručný výklad velké arkány

společné výstavy:
2017 říjen: Barvy koření v Klubu cestovatelů v Praze u Mánesa
červenec,

srpen 2016: Santini a hvězdy v Kladrubském klášteře   
2014: In spiro/ex spiro v domě pánů z Kunštátu v Praze
2011: Zasaženi středověkem ve Chvalské tvrzi v Praze

Dobrý den. Děkuji Vám za návštěvu a přízeň.

Jmenuji se Anna Příhodová. Výtvarná tvorba je pro mě životní nezbytností, mám ráda všechny možné výtvarné činnosti, v podstatě jsem závislá na ruční práci a malování. Vystudovala jsem Fakultu užitého umění a designu v Ústí nad Labem, obor textilní tvorba a souběžně soukromě malbu. 
Ráda se dotýkám přírodních materiálů, jako je kámen, hlína, vlna, bavlna, dřevo. Mám ráda pohyb ruky při tahu štětce na plátně. Mám ráda všechny ty stereotypně se opakující uklidňující pohyby při tkaní nebo háčkování, taky batiku, protože vždy překvapí.
Občas mám to štěstí pracovat na restaurování nástěnných maleb a to mě velmi a zásadně inspiruje a ovlivňuje způsob mé práce. Většinou se vlastně snažím vytvořit věc, která vypadá, že ji právě objevili a potřebuje zrestaurovat, mizející a znovu se objevující dekor  - motiv s tajemstvím.  vždy mi připadají zajímavější obrazy a dekory před opravou, protože v sobě mají právě tajemství a rozměr času, a to jsou pojmy, které se snažím zachytit i ve vlastní tvorbě.

respektujte, prosím, autorská práva: //creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/cz

Obraz je investice, jejíž cena časem stoupá. Nejedná se o spotřební zboží, tudíž o své peníze časem nepřicházíte, naopak.

Při dobrém zacházení vydrží obraz ve Vaší rodině bez oprav i několik generací.
Nevystavujte dlouhodobě přímému slunečnímu světlu, nechte ho žít na suchém místě, vlhkost plátnu ani papíru nesvědčí. 

Tady pár ukázek velkoformátových kulis, které jsem malovala na zakázku k výstavám pro Vlastivědné muzeum v Šumperku.
Afrika 2,8 x 3,5 m



o sportu

Vánoce cca 3x4m

život indiánů cca 2,5x2,5m

 

 

 






Způsob dopravy
platba předem na účet,doporučená zásilka,ceny poštovného u zboží jsou stanoveny pro tento případ, dobírku možné domluvit cena dle ceníku české pošty, osobní odběr, obálka, bublink. folie - dle potřeby každé zásilky, faktury posílám jen na požádání - šetřme les
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od atelier.ap

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--