Domů Profil prodejce Mýdlárna na Pálavském vršku
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Klentnice, ČR
  • 13292 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1133) 100%
Nadšenci: 1963
Aktivita: aktivní
Prodáno: 13292
Registrace: 8.3.2010
Město: Klentnice
Stát: ČR
Důležitá informace: Přejeme všem krásné Vánoce a krámek otevřeme opět až po svátcích.

Mýdlárna na Pálavském vršku

/ Prodávající
Novinky
1101619
23.4.2024 Vložili jsme sypkou šumivku s levandulí, omezené limitované množství kusů.

Vítáme vás v naší Mýdlárně na Pálavském vršku v Klentnici.

 

Více se o nás a našich mýdlech dozvíte v článku zdejšího FLER MAGU zde.

Jsme výrobci přírodní kosmetiky a přinášíme vám ze srdce Pálavy přírodní produkty, ručně vyráběné s pečlivostí a radostí. K výrobě nás přivedl zájem o zdravý životní styl a návrat k tradičním hodnotám. Inspirujeme se hlavně v přírodě, v její bohaté škále barev, vůní a tvarů. Milujeme vůně přírodních esenciálních olejů, které provoní celou naši výrobnu.

Od Května 2018 NOVÉ KOMPOSTOVATELNÉ OBALY mýdel a šumivých koupelí. Více zde: https://www.fler.cz/blog/novinka-zcela-kompostovatelne-obaly-mydel-a-sumivych-koupeli-low-waste-45266 

image

V naší mýdlárně najdete čistě přírodní produkty od mýdel, tuhých parfémů, balzámů až po voňavé bylinkové drobnosti, které udělají radost každému milovníku přírody. Vždy se snažíme pečlivě vybírat oleje té nejvyšší kvality, pokud možno v BIO kvalitě. Totéž platí i o použití esenciálních olejů. 

 

image

Naše kosmetické výrobky jsou posuzovány akreditovanou odpovědnou osobou. Jsou schváleny dle příslušného nařízení ES o kosmetických přípravcích a ochraně veřejného zdraví.

Také žáden z výrobků není testován na zvířatech.Kuře

 

Jsme členy Českého mýdlářského cechu.
image

 

Bylinky a květy, které přidáváme do našich voňavých pytlíčků a drobností, pocházejí z naší zahrádky, kde se o ně s láskou staráme a pak pečlivě sušíme.

 

 

 

 

 

 

 

Používáme jen čistý palmový tuk z kontrolovaného ekologického zemědělství. Olejové palmy, ze kterých pochází tento tuk, rostou na plantáži, která nevznikla vykácením tropického pralesa.

V našich výrobcích nenajdete žádná chemická barviva či konzervanty. Je to dáno i naším zájmem o zdravý životní styl a návrat k přírodě.

Vše co děláme, děláme s největší pečlivostí. Nejlépe to lze vystihnout čtvrtou dohodou z úžasné knihy Čtyři dohody: "Dělejte vše tak, jak nejlépe dovedete".

 

 

 

Doufáme, že se vám naše výrobky budou líbit.

Ingrid a Tomáš Holoubkovi ♥

 

 

Jsme držitelé živnostenského opravnění na výrobu kosmetiky IČ: 76557057. Ke každé objednávce tedy přikládáme automaticky elektronický daňový doklad.

Dle přidělené klasifikace ekonomických činností (CZ-NACE) spadá prodejce Mýdlárna na Pálavském vršku až do 4. fáze EET.

 

Kompostovatelné obaly

u mýdel a šumivých koupelí (LOW WASTE)

image

Poznáte je podle malé samolepky s tímto naším logem.

Našim cílem je minimalizovat obalový materiál jak jen to bude možné (LOW WASTE). Přesto však chceme, aby naše mýdla nějaký obal měly, aby byl čirý a z hygienického hlediska, aby mýdlo nebylo pro zákazníka tzv. ohmatané. I zákon nám obal přikazuje. Naše mýdla a šumivé koupele balíme do nových kompostovatelných obalů, vyrobených z obnovitelných surovin (celulóza, která se dá opětovně získat z dřeviny). Tento celulózový celofán je vyroben v souladu s evropskou normou EN13432 pro 100% kompostovatelné a biodegradabilní obaly. Nejlepší likvidace je na domácím kompostu, kde se fólie úplně rozloží v závislosti na okolní teplotě. Doba rozkladu se pohybuje do 8 týdnů do 6 měsíců. Pokud nevlastníte kompost, nezoufejte, obal můžete vhodit do tříděného odpadu, do boxu určeného pro papír.

A proč musí být mýdla v obalech? Protože nám to nařizuje legislativa. Mýdla bez obalu se prodávat nesmí. Musí být zabalení (chráněné) a musí být opatřeno etiketou, na které musí být všechny zákonem dané informace, jako je INCI (složení), výrobce, šarže a další nezbytnosti. Bez toho to zkrátka nelze. Ale my jsme rádi, že jsme konečně našli cestu, o které jsme již dlouho snili.

Nový celulózový celofán má úžasné vlastnosti, je nerozeznatelný od tatrafánové folie, dokáže uchránit aroma esenciálních a jiných olejů, je odolný vůči potřísnění vodou a je zcela odbouratelný v přírodě. Jeho pořizovací náklady jsou sice poněkud vyšší, jelikož se musí dovážet z ciziny a výroba je nákladnější, ale myslíme si, že z dlouhodobého hlediska je tato investice vůči životnímu prostření nevyčíslitelná.

 

časopis Claudia č.28/2015

Způsob dopravy
Zboží zasíláme do 2-4 pracovních dnů od připsání částky na účet. Vše je balené šetrně. Doručujeme Českou poštou, Zásilkovnou nebo Geisem. Je možný i osobní odběr přímo v Klentnici v Mýdlárně. Při objednání více kusů bude poštovné přepočítáno dle celkové hmotnosti balíčku a uvedeno při potvrzení objednávky, může se i snížit. Pro zákazníky ze Slovenska lze platit přes účet u FIO banky.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Mýdlárna na Pálavském vršku

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--