Domů Profil prodejce karla gerda
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 4, ČR
  • 20 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (6) 100%
Nadšenci: 307
Aktivita: aktivní
Prodáno: 20
Registrace: 31.3.2010
Město: Praha 4
Stát: ČR

karla gerda

/ Prodávající
Novinky
131425
4.4.2013 A aby to tady nevypadalo jako totální tvůrčí zmatek, postupně vše třídím do tří nových kategorií: 1.Obrázky ze střední školy, 2.Vysokoškolské období, 3.Současné práce

Vítám Vás!

Vystudovala jsem výtvarné umění a design a na fleru prezentuji hlavně své

--------------------------------ŠPERKY--------------------------------


Po dlouhém váhání jsem se rozhodla vystavit na fleru i ukázky svojí ostatní tvůrčí činnosti.

Práce, které sem postupně vkládám, pochází z časového rozmezí deseti let (což je v mém mladém věku hódně dlouhá doba). To, co tady vidíte, je různorodá směs mého výtvarného tápání, hledání i nacházení, moje úsilí studovat a zobrazovat skutečnost i potřeba zachycovat dojmy a příběhy živé jenom v mých myšlenkách. Moje experimenty s různými technikami a možnostmi volného umění i moje designérské prvotiny.

 

Vkládám sem práce současné,  práce z období mého studia vysoké školy i rozličná dílka vytvořená ve středoškolském věku. Množství prací z různých tvůrčích etap proto může působit nesourodě a způsob projevu se může zdát rozptýlený v počtu nejrůznějších technik a témat... Ale vy už si to přeberete...

 

Všechno, co jsem kdy vytvořila, je pro mě otisk určitého časového období, něco jako záznam v deníku a proto se možná budu s některými věcmi těžce loučit (pokud se prodají). Zároveň je mi ale líto obrazů, které leží naskládané na sobě v domě mých rodičů a kreseb srolovaných za skříní, namísto aby ožily očima někoho dalšího.               Proto Vám je nabízím.

 

Ke svým malbám a grafikám záměrně nepíšu nic bližšího, přestože se k mnohým z nich váží komplikované příběhy. Když přijdu na výstavu, nejvíce mě osloví věci, které mě přimějí přemýšlet, hledat souvislosti. Obrazy nevypráví přímo, vyvolávají jenom pocit. Pokud do nich autor vloží vlastní opravdový prožitek, je tato energie znát i bez toho, aby musel být vyprávěn příběh vysvětlující jednotlivé momenty obrazu.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od karla gerda

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--