Domů Profil prodejce znojmačka
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 10 hodin.
  • Znojmo, ČR
  • 672 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (265) 100%
Nadšenci: 1153
Aktivita: aktivní
Prodáno: 672
Registrace: 13.8.2010
Město: Znojmo
Stát: ČR
Důležitá informace: Dobrý den, z ČASOVÝCH DŮVODŮ netvořím ŠPERKY NA PŘÁNÍ (ani z Vašich kamenů ani z mých)- nevím, kdy mi vyjde čas se k tvoření dostat a je to pro mě stresující a tvorba tak není přirozená, veselá a s láskou- jak by měla být..děkuji za pochopení. :-)

znojmačka

/ Prodávající
Novinky
787417
14.2.2019 Dobrý den, dnes vložen náhrdelník s ametystovou drúzou.
-Amálie jméno má,- oči k dekoltu snadno připoutá.. :-)

Něco O NÁS , rádi tvoříme společně : https://www.fler.cz/magazin/znojmacka-nemam-moc-rada-prvoplanovou-krasu-2229

 

 24.4. 2018 - až kdovíkdy :-) PROSÍM - MOMENTÁLNĚ U NÁS PROBÍHÁ REKONSTRUKCE A NĚJAKÝ MĚSÍC JEŠTĚ BUDE.. MÁM VELMI NÁRAZOVĚ MOŽNOST TVOŘENÍ-  NENÍ ČAS A ANI PROSTOR.. PROTO PROSÍM NEŽÁDEJTE PO MNĚ ŠPERKY NA PŘÁNÍ, NEMOHU SPOLEHLIVĚ VYHOVĚT A NESPOLEHLIVOST SE MI NELÍBÍ.. :-) DĚKUJI ZA POCHOPENÍ A PŘEJI VŠEM HEZKÉ JARO / LÉTO :-)

..přeji hezký den a přeji příjemné procházení tímto obchůdkem , nahlížení a případně i nakupování.. v současné době se věnuji především letovaným- (cínovaným) šperkům.. zde je malá "ochutnávka" vytvořených a někdy již prodaných šperků.. většinou si každý kámen (tvarem, velikostí a i barvou) řekne o to, jak by chtěl být zpracován a pak vznikají ty krásné jedinečnosti, za což si ten kámen může vlastně sám :-) zde je snaha především o to, aby ve šperku vynikl především samotný kámen, aby to byl takový "solitér" sám o sobě a následně i  pro Vás..  

Kometka - k některým šperkům je vložena i trochu poezie, jsou u svého názvu označeny * hvězdičkou *     .. pokud máte čas a náladu nakouknout, tak- .... Srdce VÍTEJTE ..{#emotions_dlg.rose2}

____________________________________________

 

 

 



 

 

 

 

TOPlist

Způsob dopravy
!!! Vážení a milí nakupující- POŠTOVNÉ- takové proměnlivé téma, vlivem ne počasí, ale zvyšující se ceny :-) Nejčastěji posílám dop. psaní, spadající do jedné z nejnižších váhových kategorií. - V současné době - 52 Kč - jen za odeslání, bez kupované bublinkové obálky - ta je za cca 8 Kč- dle velikosti),- proto musím udělat ÚPRAVU POŠTOVNÉHO- (na CELKEM 60 Kč i s balným - to znamená- s tou mnou koupenou bublinkovou obálkou. Neúčtuji si tak nic navíc, krom skutečných nákladů.. Hezký den přeji :-) __________________________________________________ ZBOŽÍ POSÍLÁM RYCHLE, obvykle do druhého dne, ale VŽDY AŽ po PŘIJETÍ PLATBY NA ÚČET- pak mířím na poštu--( KROMĚ VÍKENDU, protože je tu blízká pošta v tyto dny zavřená.) O odeslání informuji- píši podací číslo Vaší konkrétní zásilky, na jejíž kliknutí si můžete vysledovat, kde se zásilka nachází- ( eviduje to sama pošta,- která za doporučenou zásilku -od doby podání -do doby neúspěšného pokusu o doručení, nebo do doby úspěšného doručení na místo- přejímá zodpovědnost. Nevyzvednuté zásilky, které pošta vrátí zpět právě z důvodu NEVYZVEDNUTÍ- ( a nebude to způsobeno mojí vinou- beru v potaz a vrácení peněz v tomto případě snižuji o dané POŠTOVNÉ. Vše a vždy zasílám jen DOPORUČENĚ.. PROSÍM JEŠTĚ O POCHOPENÍ, ŽE NA DOBÍRKU NEPOSÍLÁM, protože je to pro mne riziko při nepřevzetí a tím pádem zbytečně mnou placené poštovné, ale také je tento způsob i pro Vás samotné HODNĚ DRAHÝ.. v případě, že nemáte možnost platit z účtu, můžete poslat platbu klasickou složenkou, v tom případě prosím o informaci předem.. Menší věci- šperky apod., posílám v kupované bublinkové obálce, ( 8 Kč), která JE započítána v ceně poštovného- (kdy tahle menší a lehčí DOPORUČENÁ ZÁSILKA pouze v rámci poštovného ( bez obálky)- je od 1.2. 2015 - za 42 Kč. ..Děkuji za toleranci těchto podmínek a přeji příjemné nakukování nebo nakupování.. :-)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od znojmačka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--