Domů Profil prodejce honorka
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Újezd u Brna, ČR
  • 10 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 64
Aktivita: aktivní
Prodáno: 10
Registrace: 1.10.2010
Město: Újezd u Brna
Stát: ČR

honorka

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Tento účet je pouze jedním ze dvou. Protože mi zbývá spousta nejrůznějšíko materiálu, otevřela jsem druhý účet pod názvem honorka.m, na němž nabízím ony přebytky. Poštovné se samozřejmě počítá pouze jednou, v případě že si objednáte z obou mých účtů.

Jak to začalo?

Před několika lety jsem se náhodou setkala na jedné víkendové akci s korálky. Okoukly si mě a rozhodly se, že je nejspíš budu mít ráda. A už u mě zůstaly.
A tak jsem se začla snažit je kromě skladování v krabičce přetvářet do nejrůznějších šperků. A protože se ráda podělím o to málo, co umím, jsem i tady.

 

Jaké zboží u mne najdete?

1) Ketlované šperky - určitě pro vás vytvořím velikou hromadu náušniček, náramků i náhrdelníků za příznivé ceny. Pokud by se vám nějaký šperk líbil a chtěli byste ho doplnit o další do sady, napište mi a pokud budu mít ještě stejné korálky, tak se určitě domluvíme.

Dále dělám šperky i na zakázku, stačí říct barvu, rozměr, přibližný vzhled a já vyrobím, nafotím, vložím a vy se rozhodnete, zda chcete či nechcete. Pokud byste chtěli vytvořit šperk jako doplněk k nějakému oblečení, tak mi pošlete fotku a já vám navrhnu něco k němu.

2) Ubrousky na decoupage - pokud si jich chcete objednat více, nejprve mi napište, já vám vytvořím jeden "výrobek" za konečnou cenu s rezervací. Bude to jednodušší kvůli slevě.

 

Tak se zde rozhlédněte, a doufám, že se Vám u mě bude líbit{#emotions_dlg.naruc}.

*****************************

Počitadlo od 25. 1. 2011

TOPlist

Způsob dopravy
Zboží je baleno do bublinkové obálky, šperky navíc v zipových sáčcích, každý šperk zvlášť. Zboží je přepravováno Českou poštou. U většího množství zaráz se může stát, že díky váze zásilky bude poštovné upraveno mírně nahoru. Pokud by tomu tak bylo, samozřejmě se vám nejprve ozvu a domluvíme se. Pokud vám stačí zaslání v klasické obálce, zabalené do sáčku a kousku vaty proti nárazům, může poštovné být ještě patřičně sníženo. Takovouto žádost posílejte vnitřní poštou.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od honorka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--