Domů Zboží Od Atelier mezi kopci

Sada meditačních a relaxačních dřevěných kamínků

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Atelier mezi kopci

Katalogové č.: 10198962
Zobrazení: 606x
Vloženo: 5.1.2019
Počet srdcí: 62x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: !!! Po celý květen doprava přes Balíkovnu na adresu za 30,- Kč !!!

O co jde?

Vytvořil jsem jedinečnou sadu malých dřevěných kamínků ze čtyř druhů dřev. S některými z nich se úplně běžně nesetkáte a troufám si říct, že alespoň jedno jste ještě nedrželi v ruce vůbec.

Vybíral jsem a tvořil kamínky tak, aby si jako parta rozuměli a ladili a aby jim spolu bylo dobře, stejně jako Vám až je budete používat.

Použití k relaxaci, odpočinku, masáží různých částí Vašeho, popřípadě partnerova těla. Vhodné jsou též k meditaci a meditačním technikám, sklidnění a harmonii mysli. Pro děti i dospěláky k cvičení a zjemnění motoriky a procvičení prstů. Pěkná dekorace Vašeho stolu, knihovny, pokoje, tajného zákoutí i do meditační, popřípadě zenové zahrádky. Nebo na Váš oltářík.

Vhodný dárek pro lidi mající rádi přírodu a stromy, pro znalce dřev i pro ty co různé druhy dřev sbírají.

Druhy dřev - podle hlavní fotografie:

Africký ořech

Tajemný strom

Ginko biloba neboli Jinan dvoulaločný

Nahoře - Bříza

Jak na Vás mohou tyto kameny působit a pomoci Vám?

Ořech - Strom dlouhověkosti, lásky a plodnosti. Může nám pomoci odpoutat se od minulosti a ukazat nové cesty a směry.  Získat vlastní svobodu a očistit naši duši i tělo. V některých krajinách se jedná o jeden ze stromů věštby a proroctví. Velice dobře působí na náš mozek.

Tajemný strom - co o tomto stromu říci? Vyskytuje se jako menší stromek nebo keř. Má rád vlhčí a alespoň trošku slunná stanoviště. Podle severské i germánské mytologie je to strom, ke kterému by si měl každý bojovník, vědma nebo mág, najít cestu sám, buď ji najde a nebo ne. Velice léčivý a vhodný k magii i meditaci.

Ginko  biloba - je to potomek pravěkých jehličnatých stromů, i když se dnes zařazuje mezi listnáče. Je to strom síly, zdravého dechu a dobrého mozku. Semena se používají i proti rakovině. Než tento strom úplně vyroste, trvá to více než tři generace. Proto byl nazýván jako strom dědy, otce i vnuka.

Bříza bělokorá - jeden ze stromů který se používá na cestu na druhou stranu a na šťastný návrat zpátky. Účinky mízy jsou přímo famozní. Strom přizpůsobivosti a energie. Učí nás nevzdávat to. Vnášet do života světlo a ve vypjatých situacích zachovávat klid.

Co říci závěrem.

Naslouchejte neslyšitelnému. Dívejte se tam, kde ostatní nic nevidí. Přeji Vám ať je Vám s těmito kamínky, krásně. Ať Vám pomohou otevřít dveře doposud zavřené a pro Vás neznámé.

Vytvořeno s úctou ke dřevu. V nekuřáckém prostředí. S respektem k dávným a časem zavátým legendám, mytologiím a vědění všehomíra.

Rozměry kamínků cca:

ořech -5,3 x 3,4 x 2,4 cm

tajemný - 6 x 4,3 x 1,5 cm

ginko - 5,8 x 2,5 x 2,4 cm

bříza - 6,6 x 3,4 x 2 cm

Menu
--