Domů Zboží Od DeReUm

Vlasy jako lví hříva

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od DeReUm

Katalogové č.: 12290313
Zobrazení: 193x
Vloženo: 5.3.2021
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jen málokterá žena by nechtěla mít své vlasy jako hustou lví hřívů. Tato spona je pro ty ženy, které jsou obdařeny krásnými dlouhými vlasy a rády je zdobí netradičními ozdobami.

Spona k uchycení vlasů do drdolů, drdůlků a jiných všelijakých vlasových uzlů je vyrobena ruční ražbou do třísločiněné hovězí usně široké 2,5mm.

Rozměry spony: šířka:7,5cm délka: 10,5cm Výška prostoru mezi dříkem a sponou je v nejvyšším místě 3cm. Dřevěná tyčka 17cm dlouhá.

Spona je mořena lihovými mořidly a zdobena zvýrazněním pro ruční ražbu. Ošetřena je finálním lakem. Spona se lehce leskne.

Kůže je přírodní materiál, proto jsou pro ní charakteristické drobné znaky, které jsou otiskem jejího původního majitele. Pokud jsou to jen znaky nemající vliv na vlastnosti a přednosti usně , jsou povážovány za přirozenou součást.  Vlivem světla, času dochází u přírodních třísločiněných úsní k jejich typickému zabarvení  do teplých medových nádechů. Tato patina je ceněná jako přednost nikoli vada.

Výrobkům z usně nesvědčí promočení a následné sušení u zdroje tepla , např. radiátor. Prosím vyhněte se těmto praktikám! Pokud již dojde k namočení sušte přirozeně a pozvolna. Přebytečnou vodu lze odstrańovat savým papírem. Po vysušení je vhodné usňové výrobky ošetřit balzámem, kondicionérem nebo jiným vhodným pípravkem na kůži. Kožené výrobky čistěte jemně navlhčeným hadříkem pokud je to potřeba.

Menu
--