Domů Zboží Od PARROT

LOSÍK * SOBÍK - severský - PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 2267066
Zobrazení: 342x
Vloženo: 13.12.2011
Počet srdcí: 209x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Sleva z 1250,-  na 954,-

Originální HAND MADE kabelka pro milovníky severských losů, sobíků a dalších jelínků. 

Na přání mohu udělat jakoukoli barevnou kombinaci ... více černé, nebo červené barvy. 

** Ilustrativní velikost - střih - Diamond bag ** modelka 170 cm

Brožová kytka - Kanzashi  - PARROT(R)

Technický popis: 

Přední díl: Tkané káro, velmi pevná, kvlalitní čalounická textílie s aplikací severského losa s nezbytnou červenou šálou. Dozdobeno severskou čamarou na podlouhlý knoflík. 

Zadní díl je hladký, béžová eco-kůže, vertikálně zdobený černou a hnědou portou. Všechny díly jsou 2x podlepeny na fixačním lisu. 

Vnější zapínání je zapuštěné, zip našitý na koženkový nosič zipu, Zip je kostěný, kvalitní české výroby WICO Děčín, zakončený textilním lajblíkem PARROT pro lepší manipulaci. 

Střih vlastní PARROT DIAMOND BAG. Dno kabelky je rozšířené 8-10 cm a přechází až do horního okraje, tím je vytvořen plastický tvar 3D. Okraje tašky jsou zajištěny tzv. kédry, to je pryžová paspule, jenž zajišťuje stálou a neměnnou pevnost tašky.

Podšívka - směsová bavlna/polyamid, sladěná do barvy se základem kabelky. Uvnitř opravdu velká, nakládaná zipová kapsa + malá kapsa na mobil. 

Ucho: délky 60- 130 cm k nošení i tzv. crossbody, 100% POP přišito přes niklové průchodky a regulátor délky popruhu. Další kabelky podobného střihu DIAMOND BAG - PARROT naleznete tady tu

Rozměry: prostorná kabelka - formát A4 ANO. Výška 35 cm, šíře horní 31 cm, šíře spodní 37 cm, hloubka cca 8-10 cm, délka ucha nastavitelná 60 - 130 cm.

Užití: krásná i praktická, kabelka je pevná, pro ženy jenž ocení vysokou kvalitu i originalitu materiálu a pečlivé vypracování. Krásně drží tvar a pro svou pevnost snese vyšší zátěž /knížky, osobní věci nebo menší nákup/ 

Údržba: otřít vlhkým hadříkem nebo namočit v ruce, neždímat, nesušit v sušičce, nechat volně uschnout. žehlit pouze lehce přes hadru. Koženku NEŽEHLIT!

***jediný kus *** vel. M ***

moje hodnocení zde

 image

Další varianty a jiná barevnost možná na objednávku dle Vašeho přání

Zajímavost: 

K výrobě této kabelky jsem se nechla inspirovat při cestě do Norska. V prosinci roku 2000 jsem s dvěma přáteli navštívila hlavní město Norska - Oslo. Oslo leží na pobřeží Severního moře v zálivu Skagerrak. Oba pánové měli velký zájem, zajet se podívat na největší skokanský můstek na světě Holmenkollen, jenž leží asi v 600 metrech nadmořské výšky nad Oslem. Nasedli jsme tedy do metra č. 1, po chvíli metro vyjelo zpodzemí a vyvezlo nás až na poslední stanici ke skokanskému můstku Holmenkollen. Když jsme vystoupili, všude kolem nás sníh a překrásná divoká příroda. Otočím se a za mnou stojí přímo na zastávce LOS,.....nádherný, majestátní s širokými parohy, veliký jako statný býk. Stojí nehybně, klidně, prohlíží si nás jakoby nás znal. Stáli jsme od něj cca 3 metry a rozhodli jsme se ho pozorovat, dokud jej to nepřestane bavit. Až po cca 30 minutách se najednou otočil a klidně odkráčel i se svými obrovskými parohy. Byl to pro nás velice emotivní a krásný, nezapomenutelný zážitek..... O to víc jsem ráda, že se mi u této kabelky podařilo zachytit ten výraz tohoto zvířete, a to..." Všechno je mi ukradené, já hledám jen houbičky pod sněhem". Kresba - silueta losa je vlastní návrh, kreslila jsem jej podle plyšové hračky losa, kterou jsem dovezla tehdy svému synovi.

 

 

 

 

 

 

Menu
--