Domů Zboží Od Happy Booba

Kalhoty "Three Pigs" pro holky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Happy Booba

Katalogové č.: 3128937
Zobrazení: 41x
Vloženo: 13.10.2012
Počet srdcí: 48x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: 22.5. v 7:01 se nám "Happy Boobovská" rodinka rozrostla o nového "minimodela" Filípka. Fungujeme dál nicméně ve trochu "zpomaleném" režimu, termín dodání šicích zakázek na objednávku je dle dohody a aktuální situace :-) Věci skladem odesílám "zatím" obratem. Předem též velmi děkuji za pochopení případného cca týdenního výpadku v komunikaci.

... v řadě za sebou tři čuníci jdou, ťápají si v blátě cestou necestou :-)

A je to konečně tady! Našla jsem trochu času a spíchla "prasátková" kaťata z nové úžasné "Kaufmanovské kolekce" Urban Zoologie 3, tentokráte v holčičí variantě.

Dostupné motivy z nové kolekce "Urban Zoologie 3" naleznete na profilové stránce či na poslední doplňkové fotce + kravičky i prasátka mohu nabídnout ještě v růžovoučké variantě pro malé rošťandy.

A moc ráda Vám z těchto veselých prasátek, kraviček, kuřátek a koníků ušiji na co si vzpomenete (pokud to samozřejmě bude v mých silách:-)

A ČUNÍKY MÁM I V RŮŽOVÉ BARVĚ!

Kvalitní zahraniční designová látka ze 100% bavlny plná rošťáckých prasátek.

Skvělé pro každou příležitost - na procházku, na návštěvu, na hřiště, a tak dál ... V těchto "kalhotkách s kapsami" bude vaše malá rošťanda okouzlující a nepřehlédnutelná, kamkoliv se vydá prozkoumávat svět.

Velmi pohodlný a praktický střih. V pase volně vložená guma, kterou můžete stáhnout podle aktuální velikosti pupíku:-) Manžetky na nohavicích jsou oboustranné na snadné ohrnutí. Svou délkou kaťata pokryjí cca 2 velikosti, takže z nich malá průzkumnice jen tak rychle nevyroste.

Velikosti: tato kaťata ráda ušiji na objednávku (požadovanou velikost prosím uvádějte v poznámce k objednávce).

V případě zájmu o jinou velikost než je níže uvedená mě prosím kontaktujte, vynasnažím se vyhovět Vašim požadavkům.

74/80 (9-12 měs.)

80/86 (12-18 měs.)

86/92 (18-24 měs.)

92/98 (2-3 roky)

od 4 let za mírný příplatek:-)

 

Od každého designu látky je dostupné pouze limitované množství cca 2-4 kusů, proto mě prosím nejprve kontaktujte s dotazem na dostupnost vámi vybraného motivu.

Doplňkové zboží: s radostí spíchnu tríčo s čuníky či kukněte do nabídky, kde můžete již teď zakoupit "čunačí" nažehlovačku

Menu
--