Domů Zboží Od barunkulus

Ručně zdobené společenské šaty s odhalenými zády

12 000 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 30.6.2024 00:00 z důvodu "dočasné omezení činnosti".
Pospěšte si! Tohle zboží se líbí i někomu dalšímu a má ho již v košíku.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 30.6.2024 00:00 z důvodu "dočasné omezení činnosti". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 2 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky300 Kč
Česká pošta - psaní doporučené prioritní621 Kč
PPL500 Kč
DPD500 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od barunkulus

Katalogové č.: 3287944
Zobrazení: 3391x
Vloženo: 26.11.2012
Počet srdcí: 516x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dlouhé společenské šaty s rozparkem a hlubokým výstřihem na zádech. Vysoce elastický materiál se dokonale přizpůsobí každému pohybu a zajistí pohodlí, o jakém se Vám v korzetu může jen zdát :-). Sříbrný elastický pás pod prsy udržuje šaty přesně tam, kde mají být, a spolu s vrchními díly dokonale zastává funkci podprsenky. Dolní okraj je lemován tylem, který drží šaty krásně rozprostřené. Dokonale tak vynikne jemný vzor malovaný speciální barvou na textil s třpytkami a doplněný stříbrnými flitry.

Šaty budou zhotoveny přesně na míru, takže nezapoměňte uvést výšku, velikost košíčků, obvod pod prsy, obvod přes boky a délku od prsou (v místě, kde bude stříbrný pás) po spodní lem.

Pokud by se Vám šaty líbily v jiné barvě, není problém. Variovat můžeme i barvu vzoru a dokonce i samotný vzor - jen v tomto případě nezaručuji, že seženu barvu v požadovaném odstínu se třpykami.

    Menu
    --