Domů Zboží Od monimoni

Čepice s bambulí z mohérové příze "Ruská trojka"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od monimoni

Katalogové č.: 7054461
Zobrazení: 434x
Vloženo: 24.1.2016
Počet srdcí: 113x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Fotografie výrobku je příspěvkem k tématické soutěži klubu Růžový panter znovu na stopě na téma Srdeční záležitosti. Blog s hlasováním k nahlédnutí zde.

Čapulka ručně pletená, s  vyplétaným norským vzorem, v barvě světle šedé v kombinaci s jasně červenou, bílou a antracitovou. S velikou kožešinovou bambulí. Šedá příze obsahuje 30% mohair. Odnímatelná bambule pro snažší údržbu ( na přání mohu přišít na pevno).

Autorský originál, pouze tento 1 kus.

Velikost: obvod 54 - 59 cm (i na "větší" vlasy)

Materiál: 30% mohair, vlna, akrylik

Údržba:   běžné praní v ruce nebo jemný program (lépe v síťce), jemný prací prostředek, nemnout, nekroutit, sišit volně rozložené

Mohér je vlna z angorské kozy se zvláštním leskem a příjemným omakem. Vlákna se snadno barví, výrobky z mohéru nežmolkují, mají extrémní odolnost proti opotřebení.

Ovčí vlna je přírodní vlákno s nedostižnými vlastnostmi - tepelněizolačními, odolnosti proti vodě, odvádí vlhkost, je prodyšná, antialergická, hřeje i když je vlhká atd.

Acrylic je 100% hypoalergenní materiál, určený i pro děti, 100% nekouše, měkký, snadno se udržuje, zaručuje tvarovou i barevnou stálost, takže i po mnoha vypráních bude výrobek stále sloužit k vaší spokojenosti bez újmy na estetické stránce :-)

Ostatní čepičky a čapulky z mojí nabídky najdete ZDE

Menu
--