Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Achátový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 7663580
Zobrazení: 237x
Vloženo: 9.8.2016
Počet srdcí: 46x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Nápadný náhrdelník s brazilským barveným achátem. 

Leštěný achátový plátek je vsazen do pocínované mědi, vyrobeno technikou pájení,  patinováno a leštěno, povrchově ošetřeno. Velikost přívěsu 11,5 x 7,5 cm, velikost achátu 7 x 7,5 cm.   Zavěšeno na černé kulaté kůži průměru 3mm, délka 50 cm, zapínání na karabinu z chirurgické oceli. Šperk je masivní a trochu těžší. Poslední foto je ilustrační.

Pájené výrobky slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olivovým olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

Achát je uzemňující, stálý kámen, dodává klid a rovnováhu, odstraňuje vnitřní napětí, podporuje koncentraci. Ruší negativní energie. V esoterice se používá k podpoře léčení močových, a pohlavních orgánů, žaludku, lymfatického systému a krevního oběhu. 

Bližší informace o perlách a údržbě šperků najdete ZDE na mém profilu.

Model: //www.fler.cz/shop/la-deesse

Menu
--