Domů Zboží Od Tony Zieglerová

Pradědeček automobil - deník

199 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Tony Zieglerová

Katalogové č.: 807485
Zobrazení: 9x
Vloženo: 12.4.2010
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Velevážení zákazníci, Zieglerovic pilně budují nové bydlení, a proto momentálně nepřijímáme speciální zakázky.Taktéž na poštu běháme omezeně, proto se dodání balíčku může opozdit.Upozorňujeme na delší dodací lhůty, vždy je ale možné se při objednávce domluvit. Děkujeme za pochopení a přejeme hezké dny.

Deník velikosti A5 o 60 listech čistého bílého papíru bez linek v kroužkové drátěné vazbě. Desky zdobené nostalgickým motivem z dob první republiky. Motiv je reprodukcí dobového časopisu, jest graficky upraven (graf. úprava Tony Zieglerová). Jemně patinováno. Podklad jest kvalitní scrapový papír od Renule a i tento jest ozdobně patinován. Dozdobeno lemovkou.

Deník se dá před zvědavými zraky rychle zavřít na uzávěr, který jest tvořen kloboukovou gumičkou a ručně starodávným knoflíkem  (je to starožitnost, může mít místy odřenou patinu). Knoflenek je  pevně přilepen dvousložkovým lepidlem.

Deník jest pro ty, co neradi píší bez linek, dodáván s vintage linkovanou podložkou, která je jemně patinována v okrajích. 

    Menu
    --