Domů Zboží Od Magical beads

Náramek z minerálů Růženín / morganit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Magical beads

Katalogové č.: 8327931
Zobrazení: 50x
Vloženo: 6.3.2017
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska zřízen účet u FIO banky bez poplatků. Při nákupu šperků z obou profilů platíte poštovné 1x. Zboží je odesíláno do 4 pracovních dnů od přijetí platby, ve dnech úterý a pátek.

Náramek z růženínu a morganitu, doplněn kovovými mezidílky.

Délka 17.5 cm.

Růženín : Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce.
Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny.
Je univerzální, použitelný na vše.
Dodává energii, používá se k léčbě ledvin, srdce, jater, plic, mužských pohlavních orgánů a má vliv na mužskou plodnost.
Výrazně ovlivňuje důležitá centra vegetativního nervového systému, odvodňuje a odvádí z těla škodliviny, doporučuje se při rekonvalescenci.
Uklidňuje a posiluje srdeční činnost, pomáhá při psychosomatických potížích, střevních problémech, léčí infekty močových cest, čelní dutiny a nos.

Znamení : Býk, Váhy

Morganit :ztělesňuje lásku k sobě i k ostatním lidem. Pokud je barva morganitu spíš fialovo-růžová, pak harmonizuje čelní čakru, používá se ke stimulování mysli a porozumění vzpomínkám. Broskvová barva představuje hluboký duchovní aspekt božské lásky a harmonizací sakrální čakry podporuje energii Kundalini, čímž může stimulovat sexuální pocity a zlepšit tak vztahy mezi partnery. Ovlivněním čakry solar plexu podporuje nejen tvořivost, ale také ženskou energii lásky a je tak vhodný pro nezapomenutelnou zkušenost lásky. Ženám pomáhá uvědomit si svou nezávislost na mužích při současném pocitu harmonie s mužskou energií. Morganit je vhodným kamenem pro partnery, zvyšuje pocit sounáležitosti, lásku a vzájemné pochopení.

Léčebné využití morganitu: harmonizace srdečních čaker, ovlivněním čakry sakrální stimuluje energii Kundalini a tím sexuální prožitky, a může se použít při poruchách brzlíku.

Znamení : Váhy

Minerály 8 mm.

Navlečeno na pružence.

Menu
--