Domů Zboží Od BG Photography

A5 blok s autorským designem LES V MLZE

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BG Photography

Katalogové č.: 5713062
Zobrazení: 225x
Vloženo: 11.11.2014
Počet srdcí: 65x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ráda bych vám nově nabídla další novinku v mém sortimentu, kterou je blok velikosti A5. Již nedávno jsem při bádání jak dále využít svých autorských fotografií začala tvořit fotopolštáře a další nápadem snad potěším všechny milovníky voňavého papíru v podobě nového bloku s autorskou fotografií na titulní straně.

Fotografie lesa v mlžném oparu je vytištěná na knihařském plátně. Zadní strana barevně ladí a je potažena šedým plátnem. Pro tento blok jsem zvolila červenou kroužkovou vazbu na horní straně a k tomu ladící červenou gumičku na zajištění. Uvnitř bloku je 60 čistých listů z recyklovaného papíru 80 g. Přední výlep je čistý, na zadním výlepu najdete filozofii firmy, která pro mě bloky vyrábí a kontakt na mě.


Koupí tohoto bloku rovněž podpoříte sociální firmu, která dává pracovní příležitosti lidem, kteří na trhu práce jen velmi těžko hledají pracovní uplatnění. Firma, se kterou spolupracuji, poskytuje i psychosociální podporu  a nabízí možnost získat nové dovednosti  právě takovým lidem, kteří to potřebují nejvíce.

Další bloky si můžete prohlídnout zde.

Menu
--