Domů Zboží Od ShivaShakti

ALADINKY, HARÉMKY,TURKY "MRAMOR A KVĚTY"

798 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ShivaShakti

Katalogové č.: 7199705
Zobrazení: 131x
Vloženo: 2.3.2016
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Suprové, špica, extravagantní, velmi pohodlné kalhoty turky, aldinky či harémky s "normálním" sedem - luxusní střihový kousek, velikost UNIVERSAL XS - XXL čili rozhodně i právě pro tebe.

Tyhle kalhoty jsou jednoduše úžasné a nenahraditelné svým střihem. Já osobně je mám troje a miluji je. Sedí na každou velikost, zakryjí případné nedostatky a padnou každému jako ulité.

Dříve jsem tyto kallhoty nakupovala u indického výrobce, který v současné době pozastavil jejich výrobu, proto jesem se rozhodla je vytvořit sama. Střihově jsou stejné - avšak bez šňůrek na manžetách u kotníků, které se mi jevily jako zbytečné. Materiál 100% bavlna.

Kalhoty jsem nabatikovala tzv: mramorovou batikou a na pravou vnohavici namalovala sytě růžové květy s jasně zelenou, konturované bílou.

V těchto kalhotách když vyjdete do ulic, tak budete jednoduše "IN" a každý se za vámi otočí. Díky jejich zdobení máte totiž jediný originál svého druhu, identické kalhoty je nemožné stejně vyrobit.

Nohavice jsou šité postupným rozšiřováním dvojího nařasení, zakončeny 4,5 cm manžetkou se zavazovačkou. V pase jsou skvěle vyřešeny všitým kónickým pruhem ve středovém švu do 14 cm špičky. Na bocích šířka pásku 6 cm. Vzadu jsou vyřešeny trojitými, elegantně všitými gumami o celkové šířce 3 cm. Proto sednou na každou postavu ... hubeňour či baculka.., malá či vysoká...

Rozměry:

pas tak jak je - nenatažený 70 cm, s nataženou gumou: 100 cm. Sed přední - 35 cm, sed zadní - 35 cm, šířka po prvním nařasení (oblast stehna) - 102 cm, šířka po druhém nařasení (oblast lýtka) 124 cm. 

Vnější délka včetně manžetky: cca 105 cm, vnitřní délka: cca 85 cm

Údržba: Doporučuji ze začátku prát ručně - přemáchnou ve vlažné vodě (batika může mírně pouštět) a malované aplikace přežehlit přes pečící papír nebo po rubové straně.

Ostatní kalhoty najdete zde: //www.fler.cz/zbozi?ucat=181265

Menu
--