Domů Zboží Od ShivaShakti

ALADINKY, HARÉMKY, TURKY "ZLATÝ SLUNEČNÍ KVĚT"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ShivaShakti

Katalogové č.: 4955070
Zobrazení: 122x
Vloženo: 19.3.2014
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Suprové, špica, extravagantní, velmi pohodlné kalhoty turky, aldinky či harémky s "normálním" sedem - velikost UNIVERSAL XS - XXL čili rozhodně i právě pro tebe.

Tyhle kalhoty jsou jednoduše úžasné a nenahraditelné svým střihem. Já osobně je mám troje a miluji je. Sedí na každou velikost, zakryjí případné nedostatky a padnou každému jako ulité.

Jsou ze 100% bavlny, kompletně vyrobené v Indii jako bílé. Já jsem je vlastnoručně autorsky nabatikovala čtyřmi barvami, domalovala barvami na textil a místy nasprejovala zlatým sprejem na textil. Vše jsem zafixovala jak fixatérem, tak teplem (žehličkou)

V těchto kalhotách když vyjdete do ulic, tak budete jednoduše "IN" a každý se za vámi otočí. Díky batice a zdobení máte totiž jediný originál svého druhu, identické kalhoty je nemožné stejně nabatikovat ani nazdobit.

Nohavice jsou šité postupným rozšiřováním dvojího nařasení, zakončeny 4,5 cm manžetkou a zavazovačkou. V pase jsou skvěle vyřešeny všitým kónickým pruhem ve středovém švu do 14 cm špice. na bocích šířka pásku 6 cm. Vzadu jsou vyřešeny trojitými, elegantně všitými gumami o celkové šířce 3 cm. Proto sednou na každou postavu ... hubeňour či baculka.., malá či vysoká...

Rozměry:

pas tak jak je - nenatažený 70 cm, s nataženou gumou: 100 cm. Sed - 35 cm, šířka po prvním nařasení (oblast stehna) - 102 cm, šířka po druhém nařasení (oblast lýtka) 124 cm. Celková délka včetně manžetky: cca 98 - 100 cm.

Údržba: prát s barevným prádlem na 30-40 st. Já osobně preferuji batiku přeprat samostatně ručně ve vlažné vodě a tak i praktikuji.

Menu
--