Domů Zboží Od Rohačka

Andělíček lásky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Rohačka

Katalogové č.: 7326725
Zobrazení: 48x
Vloženo: 11.4.2016
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Andělíček je vyrobený drátováním a tepáním z chirurgické oceli Osteofix s kousky rubelitu (turmalín růžové barvy). Přívěsek je vhodný i pro alergiky.

Rozměry přívěsku 4,5 x 3,1 cm.

K přívěsku zakoupíte řetízek z chirurgické oceli zde.

Turmalín je jedinečný kámen, nemá nikdy nepříznivý účinek, působí ve prospěch svého majitele a přináší mu radost. Pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje stres, zlost, strach, je ochranným šamanským kamenem. Napomáhá pochopení sebe sama i druhých, zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá získat nadhled nad rozčilujícími situacemi.

Rubelit je turmalín růžových tónů, je symbolem mateřské obětavé lásky. Posiluje a vyrovnává energii v centru srdce, obdarovává nás zvýšenou vnímavostí pocítit i nejjemnější  emoce lásky a neutralizuje srdeční konflikty, které nás přivádějí do disharmonie, pochybností a smutku. Obdarovává nás vitální energií, která posiluje srdce, krevní oběh i pohlavní orgány. Posiluje funkci sleziny a jater, čistí krev. Jeho vliv není zanedbatelný ani při léčení ženských potíží či poruch, jako je neplodnost, menstruační nepravidelnost a období přechodu. Dále podporuje systém látkové přeměny, mírní bolesti hemeroidů. Pomáhá při náhlé  nevolnosti, aktivuje imunitní systém a schopnost odolávat infekčním nákazám.

Znamení horoskopu: váhy, štír, rak, ryby, kozoroh

Menu
--