Domů Zboží Od matyma

Axanna, náhrdelník a náušnice

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od matyma

Katalogové č.: 9119705
Zobrazení: 588x
Vloženo: 8.12.2017
Počet srdcí: 156x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Spojením kamene a skla vznikl tento originální náhrdelník v krásných  zemitých barvách. Je vyrobený šitím a háčkováním z kvalitního japonského TOHO rokajlu v červenohnědé barvě s pramínky zelené a tmavě bronzové. Hlavní motiv je tvořen velkým kamenem jaspisu brekcie, drobnými korálky a valounkem stejného druhu. Jak je známo přírodní kámen je o něco těžší než jiné komponenty ze skla nebo z fima, proto je vše pevně přišito k háčkované spirále, která je velmi příjemná na dotek a pohodlně se nosí.

Náhrdelník lze nosit oboustranně, kámen má na jedné straně zajímavou kresbu s šedým nádechem a na druhé má jen drobné žilky, obě strany najdete na fotografiích.

Délka náhrdelníku do středu "véčka" je asi 52 cm, šířka spirály je 6 mm. Pro lepší představu o velikosti jsem náhrdelník vyfotila na ruce.

Součástí tohoto šperku jsou i náušnice. Celková délka i s náuš. háčkem jsou 4 cm, šířka valounku je 1 cm. Naušnicové háčky jsou z materiálu Copper Niobium - měděné niobium. Je to druhý nejlepší materiál na výrobu šperků a je hypoalergenní. Celá souprava je tedy vhodná i pro alergiky.

 

Takto slušel náhrdelník modelce na módní přehlídce

Náhrdelník jste mohli vidět v top výběru  Hledám stín

Menu
--