Domů Zboží Od Bon Savon

*Ayur Ibišek* 100% Přírodní Mýdlo-Šampon

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 3564178
Zobrazení: 3130x
Vloženo: 19.2.2013
Počet srdcí: 394x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

Přírodní mýdlo-šampon je ideální pro ty, kteří ocení vlastnosti léčivých bylin a rostlin. Vytvořen přírodou pro vaše zdraví. Vhodný pro všechny typy vlasů.

Tato ajurvédská směs bylin a olejů je prověřená tisíci lety pro nejlepší péči o vaše vlasy a vlasovou pokožku. Přírodní mýdlo-šampon je vyroben tradiční metodou za studena, která zaručuje, že při výrobě jsou zachovány výjimečné vlastnosti jednotlivých složek z vysoce hodnotných rostlinných olejů.

Ájurvéda doslova znamená věda života. Je to sanskritské slovo, skládající se ze dvou kořenů: ajus a vid, které znamenají život a vědění. Tato starověká indická doktrína zdraví a dlouhověkosti je nyní populární po celém světě. Od roku 1985 je Ayurveda uznávana Světovou zdravotnickou organizací jako maximálně efektivní systém alternativní medicíny.

Ayurvédský regenerační šampon Ayur Ibišek pro všechny typy vlasů.

Neuvěřitelně jemný šampon obnovuje poškozené vlasy, vyživuje, hydratuje a chrání před vnějšími vlivy a předčasným šedivěním. Efekt šamponu se zakládá na účinku léčivých bylinek a rostlin. 

Základní vlastnosti šamponu:
- posiluje a vyživuje vlasové folikuly;
- zabraňuje šedivění a vypadávání vlasů;
- stimuluje růst vlasů a dodává jim pevnost;
- tonizuje, dodává vlasům pružnost a lesk;
- hydratuje a chrání před vnějšími vlivy;
- zvětšuje hmotnost a objem vlasů;
- obnovuje zdravou vlasovou pokožku.

Ingredience:

Aqua, Cocos Nucifera Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Hydroxide, Theobroma Cacao Seed Butter, Ricinus Communis Seed Virgin Oil, Melia Azadirachta Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Citric Acid, Lactic Acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Citrus Sinensis Peel Oil, Camelia Sinensis Leaf Extract Powder, Emblica Officinalis Fruit Powder, Hibiscus Sadariffa Flower Powder, Aloe Barbadensis Leaf Extract Powder

Saponifikováno NaOH.

Upozornění: tento šampon není vhodný pro přírodní i odbarvené blondýny, protože kvůli obsahu přírodního ibiškového pudru může dojít k zabarvení vlasů do nežádoucího tónu.

Mýdlo je vhodné pro vegany.

Mýdlo 100% přírodního původu bez jakýchkoliv chemických přísad, barviv a vůně.

Použití: navlhčeme vlasy a mírně namydlíme od kořínků ke koncům, vmasírujeme pěnu do vlasů a vlasové pokožky, necháme deset minut působit, abychom umožnily dostatečné vstřebávání ajurvédským ingrediencím a potom opláchneme. Pokud je to nutné, postup opakujte.

Opláchněme své vlasy po umytí občas něčím lepším, než pouhou vodou. Při tvrdé vodě můžeme opláchnout umyté vlasy odvarem z bylin nebo citrónovou šťávou (šťáva z poloviny citronu na kbelík s vodou), jablečným octem nebo kyselinou citrónovou (1-2 lžičky na 2 l vody nebo odvaru).

Hmotnost: 100g

Cena za 1ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

 

Menu
--