Domů Zboží Od Iriska Scrap

Cardmaking - přání a minialba

310 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Iriska Scrap

Katalogové č.: 3598532
Zobrazení: 720x
Vloženo: 27.2.2013
Počet srdcí: 40x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorská kniha plná inspirace, kterou jsme pro vás napsaly s PrettyPapers.

Publikace vás zavede do kouzelného světa cardmakingu kreativního tvoření z papíru. V knize najdete návody na výrobu přání k různým příležitostem jako jsou narozeniny, svatba, narození dítěte, Vánoce Seznámíte se s různými způsoby výroby přání od jednodušších, technicky nenáročných přáníček až po efektní 3D prostorové projekty.

Dozvíte se také, jak vyrobit krásná minialba z papíru, která lze použít nejen jako základ pro fotografie, ale i jako cestovní deníčky nebo dárky pro vaše blízké.

Najdete zde zajímavé techniky - razítkování, embossování, hrátky s barvami a inkousty, které vnesou do vašeho tvoření spoustu inspirace a nových možností. Práce s papírem pro vás bude velmi příjemný relax.

Vysvětlíme vám, jak používat Big Shot lis na papír, který umí pomocí šablon vyřezávat, embossovat a doslova kouzlit s papírem. Najdete zde přesný popis, jak složit sendvič pro jakoukoli šablonu nebo embossovací kapsu.

Kniha vyšla v nakladatelství Grada v edici Výtvarný kurz.

17×24 cm, 112 stran

    Menu
    --