Domů Zboží Od Bon Savon

Černé Marocké Mýdlo

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 3601733
Zobrazení: 2003x
Vloženo: 28.2.2013
Počet srdcí: 260x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

Klasické přírodní marocké černé mýdlo je vyrobené tradiční metodou za studena z vysoce hodnotných přírodních  olejů - Extra obsahem olivového a eukalyptového esenciálního olejů s přidáním eukalyptových mletých listu ze Španělska v bio kvalitě.

Černé mýdlo má gelovou strukturu a obsahuje vysoké množství přírodního vitamínu E, který působí jako silný antioxidant a brání stárnuti pokožky. Dokonale a jemně čistí pokožku těla, a díky své jemnosti je vhodný i pro péči o pleť. Mýdlo proniká hluboko do pokožky a díky esenciálnímu eukalyptovému olejů- povzbuzuje dýchání, má antivirové a baktericidní účinky.

Klasické přírodní marocké černé mýdlo má příznivý vliv na pokožku jemně a hluboce očisťují, ozdravuje, vyživuje a vyhlazuje, uvolňuje póry, tonizuje, dezinfikuje a může mít i skvělý dopad na naše dýchací cesty, protože obsahuje esenciální olej z eukalyptu, čímž má svou charakteristickou osvěžující vůně. Má antiseptické vlastnosti a pomáhá eliminovat záněty u mastné a problémové pokožce. Dokáže také pokožku zklidnit, rozzářit i omladit, a pokud maté problémovou plet- mastnou, náchylnou ke tvorbě akné, určitě černé mýdlo vyzkoušejte! Povzbuzuje a aktivuje energii v kůži a tím podporuje vylučování toxických látek z těla a je vhodné i pro zeštíhlující péči.  Také se doporučuje pro ošetření proti celulitidě.

Složení:

Přírodní rostlinné oleje: olivový, kokosový, pšeničných klíčků a meruňkový.

Esenciální oleje: eukalyptový.

Eukalyptový mletý list ze Španělskabio kvalitě.

Minerální voda

Saponifikováno  KOH

Mýdlo 100% přírodního původu bez jakýchkoliv chemických přísad a vůní.

Mýdlo je vhodné pro vegany.

Použiti:

Kdyže Vaši pokožka je dost rozpařená, černé mýdlo je třeba nanést na pokožku a ponechat na 3-5 minut působit. Begem této doby, horní vrstva kůže bude napařená a hydratovaná. Aby došlo k správnému působení a očistě, jemně se vmasírujte mýdlo do pokožky a dále po napěnění myči houbou, rukavicemi nebo štětcem s přírodními štětinami, kruhovými pohyby pečlivě ošetřujte cele tělo, se zvláštním důrazem na problémové oblasti. Mýdlo má jemný účinek a lze použít jeho k vyčištění pleti, ale musíte se vyhnout oblasti očí. Opláchněte vodou. Po nanesení tohoto mýdla pokožka zvláště absorbuje krém nebo tělové mléko.

Baleno po 100 g do plastových kelímků s víčkem (materiál potravinářský PP).

Cena za 1 ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Menu
--