Domů Zboží Od DOrTy

Dorka a Tobík - hřejiví třešňopeckáči podzimní

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna100 Kč
Dobírka
Zásilkovna110 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od DOrTy

Katalogové č.: 4223602
Zobrazení: 887x
Vloženo: 2.9.2013
Počet srdcí: 186x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsou prázdniny, a tak jsme se vám rozhodli udělat radost - 15.-17.7.vyhlašujeme jen a pouze pro naše flerovské zákazníky DOPRAVU ZDARMA!!!Jupííí!:))PS: cenu za dopravu vám smažeme při potvrzení objednávky

Dorka (králík) a Tobík (vačice) jsou noví třešňopeckatí superhrdinové speciálně laděni do podzimních - tak trochu švestkových  barev (jsou opravdu spíš fialovomodří než modří:o)

Jedná se opět o velmi zábavnou dvojici, která u vás doma nenechá nic na pokoji, je kapku hyperaktivní a nedokáže sedět dlouho na jednom místě. Nejoblíbenější pochoutkou jsou pro ně (překvapivě:o) švestky, a to v jakékoli podobě. Takže čerstvé švestky, švestkové kompoty, švestková povidla, koláče a buchty se švestkovou nápní, švestkové knedlíky - na to všechno je nalákáte a během vteřin budou u vás škemrat aspoň o kousek.

Má to však jeden háček - nemají rádi švestky v kombinaci s mákem, takže s touhle oblíbenou kombinací u nich rozhodně nepochodíte (stejně jako se švestkovou omáčkou na maso a slivovicí, k té se ani nepřiblíží a když, strašlivě prskají už z dálky).

 

CENA JE ZA JEDNOHO TŘEŠŇOPECKATÉHO SUPERHRDINU - do poznámky k objednávce, prosím, připište kterého ze švestkové dvojky objednáváte (Dorka - králík, Tobík - vačice:o))

 

Dorka a Tobík patří do party tzv. třešňopeckatých superhrdinů se speciálním zaměřením na miminka a batoláky - ve svém bříšku ukrývají polštářky z třešňových pecek, které se po zahřátí v mikrovlnné či klasické troubě optimálně přizpůsobí lidskému tělu a vyzařují příjemné přírodní teplo.

Naši superhrdinové tak pomáhají ulevit od bolavého bříška, zahřát studené tlapky, případně pomoci při problémech s usínáním v postýlce.

Když si budete přát, aby vás naopak ochladili, stačí je přemístit na pár minut do mrazáku a skvělí pomocníci při horečce, či oteklých a bolavých tlapkách jsou opět tu:o)

Velkou předností hřejivých polštářků plněných třešňovými peckami je fakt, že je bez obav lze prát v pračce. Běžné polštářky plněné obilnými zrny do vody nesmí.

 

Pytlík s třešňovými peckami, který kromě hlavy vyplňuje celé jejich tělíčko, se dá z Dorotky a Tobíka vytáhnout otvorem v zádech (to zní trochu strašidelně, ale je to jednoduché, žádná hrůza:o)

 

Tobík s Dorotkou jsou ušiti z přírodního kojeneckého plyše v kombinaci s švestkovou bavlněnou látkou z kolekce Ta Dot od Michael Miller Fabrics, navíc jsou ještě vybaveni praktickou žlutou kapsičkou.

Vyplněni jsou dutým kuličkovým vláknem (hlava) a pytlíkem s třešňovými peckami o vel. cca 15x14 cm (250 g třešňových pecek).

Čumáček je z černého filcu, oči vyšity bavlnkou.

 

Údržba: všechny jejich části nemají s praním vůbec žádný problém, nejraději se koupou v mýdlové vodě, ale i v pračce při 30°C.

Velikost: v: cca 26 cm (mimo ušisek), š: cca 15 cm

Plštářek nemá atest jako hračka, ale brzy ho bude mít!

Menu
--