Domů Zboží Od diko

Fénix

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce223 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od diko

Katalogové č.: 5812832
Zobrazení: 319x
Vloženo: 5.12.2014
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník Fénix - nápadný, extravagantní, originální, luxusní autorský šperk, zhotovený na zakázku, určený především pro společenské příležitosti. 

Fénix, bájný ohnivý pták, je bytost na straně lásky a dobra.  Jeho slzy jsou léčivé a jeho peří ochraňuje už darované. Umírá spálením sebe sama a opět se ze svého popela narodí zdravý, krásný a hravý. Patří k mytologiím mnoha národů.

Náhrdelník byl zhotoven kombinací technik korálkové výšivky a korálkového šítí.

Použitý materiál: rokajl značek TOHO, Preciosa a Matsuno - 45 různých barev a velikostí (15/0 , 11/0, 8/0) - v naprosté většině rokajl s kovovým vzhledem (listr nebo  kovový průtah), mačkané korálky - jazýčky Preciosa, cínové perle Swarovski.

Barevně převládá jednoznačné zlatá, je doplněna různými tóny červené, modré a lososové.  Vysoký lesk (zejména při umělém osvětlení).

Výšivka je podšita materiálem Alcantara v hnědé barvě. Zapínání je bižuterní (karabinky, kroužky, řetízek). Velikost šperku: obvod kolem krku (nejmenší dosažitelný) cca 35 cm, velká variabilita v obvodu je zajištěna dlouhým adjustačním řetízkem cca 15 cm délka ústředního motivu cca 23 cm, šířka (v nejširším místě) 19 cm.

Menu
--