Domů Zboží Od Zemma

Fialová mini sada

180 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Zemma

Katalogové č.: 6217846
Zobrazení: 51x
Vloženo: 9.4.2015
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Sada obsahuje:

Kroužek s rolničkou a korálkem: bukový kroužek pro nácvik jemné motoriky a smyslového vnímání, pro miminka jako pomůcka při prořezávání zoubků. Na kroužku o průměru 5 cm je bukový korálek obháčkovaný 100% bavlněnou přízí ve světle fialové barvě a rolnička obháčkovaná melírovanou fialovo-tyrkysovo-smetanovou bavlněnou přízí. Korálek i rolnička mají průměr cca 3 cm a jde jimi po kroužku posouvat.

Kroužek se saténovými stuhami: pomůcka inspirovaná waldorfskou pedagogikou - pro miminka k rozvoji smyslového vnímán (zavěsit nad postýlku, na okno atd.), pro větší děti pro umocnění radosti z pohybu a vnímání barev. Na bukovém kroužku o vnějším průměru 5 cm jsou navázány saténové (atlasové) stuhy ve smatanové, fialové a tyrkysové barvě. Šířka stuh je 0,9 cm, jejich délka pak 80- 100 cm,  záměrně jsou různě dlouhé pro lepší efekt rozevlátých stuh při pohybu.

Baleno ve fialovém bavlněném pytlíčku se stahovacím horním lemem.

Dřevo kroužků je jen lehce přetřené rýžovým olejem, v případě potřeby proveďte nátěr opakovaně (když kroužek od slin opakovaně vlhne a schne, dřevo vysychá a lehce hrubne, stačí kroužek přejet jemným brusným papírem a potřít olejem, aby byl zase hladký).

Děkuji, že ctíte autorský nápad a provedení a nekopírujete toto zboží!

Menu
--