Domů Zboží Od diko

Gabriel

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od diko

Katalogové č.: 4093596
Zobrazení: 1854x
Vloženo: 20.7.2013
Počet srdcí: 271x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník Gabriel byl vytvořen pro 15. kolo soutěže Klubu šitého šperku na téma Z nebe. Gabriel - archanděl - nepopiratelně patří k nebeským mýtům.

... a vyhrál ;)

Nápadný autorský šperk stylizovaný do podoby anděla byl zhotoven technikou korálkové výšivky. Barvy - andělské a nebeské - bílá, světle modrá, stříbrná, fialková světlá i tmavá, čirá; střídá se lesk a mat.

Centrem náhrdelníku je ametystový obšitý oválek (cca 2 x 3 cm), spodní okraj je lemován třásněmi z ametystových zlomků a cínových perel. Vlastní korálková výšivka je zhotovena z kvalitního japonského rokajlu TOHO velikostí 15, 11 a 8 (ve výše uvedených barvách) a je podšita přijemným šedým semišem.

Šperk je lehce plasticky tvarován (... aby křídla objímala...), pro dobré držení tvaru je náhrdelník kolem krku mírně vyztužen skrytou obručí (tenký paměťový drát).

Výška ústředního motivu (od vršku hlavičky po nejnižší korálek) je cca 16 cm. Obvod kolem krku (včetně zapínání) je cca 42 cm + 6 cm adjustační řetízek. Zapínání je bižuterní (kroužky, karabinka, řetízek), barva platina.

Plánuji náhrdelník doplnit do sady o náušnice a náramek.

Menu
--