Domů Zboží Od Madame Coquette

Hacka na přání

800 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Madame Coquette

Katalogové č.: 4320132
Zobrazení: 365x
Vloženo: 30.9.2013
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Hacka - bavlněná kolébka pro miminka a kojence, velmi uklidňující pro novorozená miminka i starší děti. Vertikální houpání připomíná miminkům čas, kdy byla v bříšku. Hacka se houpe na gumicuku s karabinami (praktické - lze obtočit např. kolem stromu venku, rozpěrné hrazdy ve dveřích i zavěsit na hák u stropu ad.).

Kdo hacku má, dá mi za pravdu, že je s ní rodičovství o hodně jednodušší :) Naše Lola nemá problém s usínáním, přes den ani večer, hacka ji vždy spolehlivě uspí. Přes noc ji přendáváme do postýlky - děti by měli střídat povrch, na kterém spí (v hacce mají "kulatá" záda, povrch je měkký - postýlka je tvrdší a záda rovná). Nedoporučuji tedy hacku na permanentní spaní. Naše miminko spí přes den v hacce, večer ji v ní uspíme a když jdeme spát my, bereme si ji k sobě do postýlky.

Hacka má jako taková má nosnost minimálně 20 kg (je dvojitě šitá, namáhané švy jsou několikrát prošívané), na větší děti je však dobré vyměnit gumicuk za pružinu (gumicuk by prověsily až k zemi :) ).

Hacka je dodávaná uvnitř prázdná - je nutno ji doplnit složenou dekou, peřinkou, matračkou... Rozhodnutí nechávám na vás :) My používáme složenou deku z Ikea. Od 3 měsíců má taky Lola pod hlavou plochý dětský polštářek, protože její velká hlava svažuje hacku dozadu :). Je možno také použít deku z merino vlny apod.

Součástí hacky je taky ptáček z plsti.

 

ROZMĚRY:

délka bez gumicuku: 120 cm

délka "lehací" části: 100 cm (tzn. vejde se do něj dítě do 100 cm vleže, v sedě později i větší)

rozpěrná tyč: dle vašeho přání 70-80 cm (je dobré např. změřit šířku dveří, pokud budete hacku požívat na mezidveřní hrazdě)

Menu
--