Domů Zboží Od germia

Paví král

749 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený150 Kč
Možnosti platby
PayPalPayPal

Další zboží od germia

Katalogové č.: 4090135
Zobrazení: 382x
Vloženo: 19.7.2013
Počet srdcí: 91x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Všechny šperky jsou baleny do dárkových krabiček!

Páv, korunovaný král ptačí říše, je častným motivem (nejen) na svatebním henna tetování indických žen, které se nazývá Marwari. Páv pocházející z Indie je zde posvátným ptákem, protože dokáže lovit hady a Indové tedy věří, že se jejich krví dají léčit hadí uštknutí. Proto se stal páv symbolem ochrany a později i plodnosti.

Jedním z indických tetování hennou Marwari jsem si inspirovala i já a vytvořila přesného páva, který je vyobrazen indickým umělcem v tetování (viz obrázek níže). Páv má veliké očko, elegantní dlouhý krk, skloněnou hlavu a hrdý postoj.

Šperk je vytovřen technikou měkkého pájení cínu, je patinován, ryt, leštěn, ošetřen antioxidantem, zdoben malbou do cínu a cínovými kuličkami. Šperk měří 8x6 cm a je zavěšen na elegantním řetízku antaracitové galvanizace o délce cca 45 cm. Do bříška páva je vložen swarowski korálek, rondelka zelenomodré barvy, která je pohyblivá. Očko a pera páva pak tvoří drobnější jablonecké broušené korálky zelenomodré barvy. V očku je korálke pevně usazen a v ocasu jsou korálky pohyblivé. Pohyblivost šperku lze shlédnout v tomto videu: //www.youtube.com/watch?v=dxhmpc5Vx0c&feature=youtu.be

Výrobek vznikl jako soutěžní příspěvek pro 3. kolo Meziklubové soutěže na téma Cesta po Indii za klub Zvířátkové logo :-) Další soutěžní výrobky našeho klubu najdete zde.

 

Menu
--