Domů Zboží Od DOrTy

Jarní limitovaná edice hřejivých polštářků :o)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna100 Kč
Dobírka
Zásilkovna110 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od DOrTy

Katalogové č.: 3558043
Zobrazení: 261x
Vloženo: 17.2.2013
Počet srdcí: 249x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsou prázdniny, a tak jsme se vám rozhodli udělat radost - 15.-17.7.vyhlašujeme jen a pouze pro naše flerovské zákazníky DOPRAVU ZDARMA!!!Jupííí!:))PS: cenu za dopravu vám smažeme při potvrzení objednávky

POZOR!!! K dispozici již pouze Johanka!!:o)) Pokud ale budete chtít, mohou Vám DOrTy ušít králíky z látky, kterou si vyberete (třeba z takové, jakou má na sobě VendelínEmilka, nebo Barnabáš:o)

DOrTy uvádějí jarní limitovanou, a navíc už tak trochu velikonoční, edici dvou hřejivých polštářků z třešňových pecek tzv. typ Venda, jen s trochu delšíma ušima a květinovou výzdobou na tričku:o)).

Jedná se o speciální uvedení na trh, které se už nebude v těchto barevných kombinacích opakovat!!!:o)

Jonáš (ušák s převážně zeleným kvítím na oblečku - látka z kolekce Lush od Patty Young) a Johanka (slečna ušáčková s vanilkovými květinami na oblečku - látka z kolekce Meadowsweet od Michael Miller Fabrics) už se moc těší, až budou moci zachraňovat své nové malé (ale i velké:o) majitele od všemožných neduhů a trápení.

Cena je uvedena za jednoho limitovaného třešňového superhrdinu - do poznámky k objednávce, prosím, napište, kterého z nich si přejete mít doma:o)

 

Jonáš i Johanka jsou, jak jinak, tak trošku superhrdinové se speciálním zaměřením na miminka a batoláky - ve svém bříšku ukrývají polštářek z třešňových pecek, který se po zahřátí v mikrovlnné či klasické troubě optimálně přizpůsobí lidskému tělu a vyzařují příjemné přírodní teplo.

Naši superhrdinové tak pomáhají ulevit od bolavého bříška, zahřát studené tlapky, případně pomoci při problémech s usínáním v postýlce.

Když si budete přát, aby vás naopak ochladili, stačí je přemístit na pár minut do mrazáku a skvělí pomocníci při horečce, či oteklých a bolavých tlapkách jsou opět tu:o)

Velkou předností hřejivých polštářků plněných třešňovými peckami je fakt, že je lze bez obav prát v pračce. Běžné polštářky plněné obilnými zrny do vody nesmí.

Pytlík s třešňovými peckami, který kromě hlavy vyplňuje celá jejich tělíčka, se dá ze superhrdinů vytáhnout otvorem v zádech (to zní trochu strašidelně, ale je to jednoduché, žádná hrůza:o)

 

Jonáš i Johanka jsou vyplněni dutým kuličkovým vláknem (hlava) a pytlíkem s třešňovými peckami o vel. cca 15x14 cm (+-250 g třešňových pecek).

Čumáček je z černého filcu, oči vyšity bavlnkou.

 

Údržba: všechny jejich části nemají s praním vůbec žádný problém, nejraději se koupou v mýdlové vodě, ale i v pračce při 30°C.

Velikost: v: cca 27 cm, š: cca 15 cm

 

Králík jako takový nemá atest pro děti do 3 let!

Menu
--