Domů Zboží Od theresicka

Kalhotkovoplenkový set - hořčice...

Cena není dostupná
za 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce210 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od theresicka

Katalogové č.: 3615049
Zobrazení: 290x
Vloženo: 4.3.2013
Počet srdcí: 103x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

...plínečky a oblečky pro malé skřítečky...:-) 

Setík tvoří novorozenecká plenka original theresicka podle vlastního jedinečného střihu (tedy alespoň jsem doteď nikde žádný podobný u plenek neobjevila:-)), který - s menšími úpravami -  v podstatě "kopíruje" novorozenecký sklad čtvercové plenky. Po složení je cca o 2cm větší na délku stejně jako jednovelikostní plena POPOLINI nastavená na nejmenší velikost (nebo jiná). Vydrží proto cca do čtyř měsíců (podle velikosti a váhy miminka) a poté můžete pokračovat "klasickými" látkovými plenkovými kalhotkami.

Plenka je ušita z příjemného pružného bavlněného úpletu, má všité savé jádro ze čtyř vrstev savého kojeneckého plyše, zdobena je drobnou aplikací. Díky poddajnosti materiálu můžete miminko pevně zavinout do plenky, aniž by ho kdekoli talčila. Někdo raději váže - i to je možné, uzlík je měkký - a trénování na bříšku je stejně nejlepší bez plenky:-))...takže zavázání miminku nijak nevadí.

Součástí plenečky jsou také dvě minivkládačky (cca 8x20cm ...vnitřní jádro tvoří tři vrstvy kojeneckého plyše, vnější vrstvu úplet a z druhé strany puntíkaté bavlněné plátýnko) a dvě separační vložky z fleecu (fleec odvádí vlhkost od pokožky zadečku a zároveň zachytí nejvetší díl nečistot).

Do plenky můžete vložit i čtvercovku ve formě novorozeneckého skladu, nebo složenou na úzký pruh.

Plenka je odzkoušena v nejmenší velikosti kojeneckých kaťátek.

...a kaťátka...ty mají univerzální střih, který vydrží od narození cca do 6ti měsíců ( 8mi kg) - po odplenkování poslouží nadále jako "legínko-turky" tříčtvrťáčky nabo kraťásky:-) Díky velmi vysokému pasu a dlouhým dolním lemům můžete libovolně upravovat velikost od miminka po odrostlé batole.

Nejmenší rozměry po dvojitém ohrnutí pasu a dolních lemů - délka 23cm, šířka v pase 18cm.

Největší rozměry bez ohrnování - délka 40cm, pas 18cm, dolní lemy 8cm + 4cm vůle, o ketrou se materiál natáhne došíře. Měřeno v klidu, poloviční rozměr.

Všechny použité materiály jsou šetrné k dětské pokožce :-))  (atesty pro děti do 3 let)

 

Menu
--