Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Klackohrátky - terapie hmatem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 12142977
Zobrazení: 223x
Vloženo: 17.1.2021
Počet srdcí: 42x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

To prostě venku zahlédnete krásná dřívka, se kterými si ještě doma chcete chvíli pohrát. Amulet, který je výsledkem "klackování" s malým synem...

Autorský originální šperk - přívěsek. Zemitý, neobvyklý. Všechny cínové kapky, struktury dřeva, důlky, tvar, suk,... vše se snoubí v přívěsku, který chcete ohmatávat, hladit, zkoumat hmatem. Zasnít se a zklidnit při vjemech tohoto křivolakého klacíku. Terapie hmatem...

Přívěsku dominuje lehce opracovaný segment jabloňového dřeva. Dřívku jsem ponechala vlastní povrch, strukturu "opracovanou" přírodou. Je dosmirkováno k hladšímu povrchu příjemnému na omak. Dřívko je vrtané, frézované (otvory jsou durch), zdobnené cínováním. Cínování je částečně zafrézováno do povrchu. Používám bezolovnatý cín s obsahem stříbra. Klacík je napuštěný konopným olejem. Výsledkem je hedvábná hladkost a syté barevné struktury.

Ouško k zavěšením je z nerezové oceli. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Podle potřeby můžete dřívko oživit běžným kuchyňským olejem, třeba olivovým. S ohledem na dřevo nedoporučuji čistit vodou ani žádný čisticím prostředkem.

Přívěsek zasílám na šedé přírodní tkanicí. Díky velkému kruhovému očku k zavěšení jde přívěsek sundat i přes karabinku řetízku. Zavěšení pak můžete vybrat dle svého pocitu - je možno přiobjednat řetízek z chirurgické oceli. Řetízek není zakalkulován v ceně, v případě zájmu mě kontaktujte přímo fler poštou. Cena řetízku bude 200,-- Kč.

Provedení je jemné, precizní, profesionální. Všechny konce a očka jsou pečlivě zapravena, zabroušena, zapájena. 

Délka přívěsku je 75 mm (z toho délka dřívka 68 mm). Váha přívěsku: 4,09 g.

Menu
--