Domů Zboží Od Caramilla

KOJÍCÍ tričko popínavé rostliny BIOBAVLNA

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna115 Kč
DPD239 Kč
Optimální doprava dle prodejce142 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Caramilla

Katalogové č.: 5591402
Zobrazení: 910x
Vloženo: 12.10.2014
Počet srdcí: 69x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Mám 4 malé děti, aktuálně jsem na "dovolené" a nešiji na zakázku, ani výjimečně, a ani na sklad, nezvládám, děkuji za pochopení. Zbývá něco málo na skladě, to je možné objednat.

Pro všechny, kteří mají rádi všímavé vzory a kvalitní bavlnu na těle:) Zajímavá žlutozelená barva.

Kojící tričko oblíbeného střihu - podtrhuje ženské a mateřské křivky, vypadá elegantně a při kojení není prakticky nic vidět. Kojení je decetntní. Je dlouhé, aby netahlo na záda, dole je náplet, takže hezky tričko drží.

Cena za tričko s dlouhým rukávem. Aplikace.

Velmi kvalitní designovaný úplet z BIObavlny a 5% elastanu, GOTS certifikát a český atest pro děti do 3 let. Nejkvalitnější úplet, ze kterého šiji.

na objednávku

Vel. M/L:

Průramky 48-50 cm (špatně se to měří, protože PD je nařasený na prsa), pod prsy 42 cm, délka 72 cm, š. dole 44 cm, hloubka výstřihu (od ramene do přestřižení pod prsy cca 37 cm, rukáv od krku 69 cm (lze nosit ohrnutý náplet). 

Vhodné na postavu s velkými ňadry - cca 75H +- (obvod 103 +++)

-------------

O certifikátu GOTS:

Global Organic Textile Standard (GOTS)

První skutečný bio certifikát v našem seznamu. Tento mezinárodní standard má v sobě zakotveny etické a ekologické požadavky od fáze pěstování, přes zpracování, balení až po distribuci. Zajišťuje tedy nejen přísnou kontrolu kvality z ekologického hlediska, ale také dodržování sociálních podmínek ve výrobě v souladu s Fair Trade, a je tedy velmi dobrým vodítkem, pokud hledáte kvalitu ve všech ohledech. V současnosti jde o nejuznávanější a nejčastěji užívaný standard.

 

 

Menu
--