Domů Zboží Od FilaByla

Koťátka v přírodě 2

29 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od FilaByla

Katalogové č.: 2763829
Zobrazení: 35x
Vloženo: 1.6.2012
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den, omlouvám se, ale budu muset na nějakou dobu uzavřít příjem objednávek z důvodu uspořádání zbylých výrobků. Děkuji za pochopení. V případě zájmu můžete zaslat dotaz, určitě vám odpovím.

   Druhý obrázek ze série nažehlovaček pro děti - koťátka v přírodě. Jedná se o dvě milá kotátka v proutěném košíku, sledující poletujícího motýlka.

Tvar nažehlovačky je čtverec velikosti cca 13,5x13,5cm. Jsou vyrobené z kvalitní bavlněné látky. Obrázky jsou veselé, barevné, každý obrázek je vždy ještě v jednom menším čtverečku, což se vám může hodit, potřebujete-li nažehlovačku o něco zmenšit :-). 

   Nažehlovačky jsou určené k nažehlení na textilní povrchy. Jsou efektní ozdobou nebo mohou zakrýt drobnou nedokonalost na textilu (krycí materiál). Vhodné nejen na dětské oblečení, ale také na dekorační látky, polštářky, kabelky, tenisky apod. 

K nažehlovačkám zašlu návod na použití.

   Většinou stačí pouze nažehlit. Prát můžete na 40 stupňů, šetrný program. Při častejším praní nebo namáhaném povrhu je doporučuji nažehlovačky přišít entlovacím stehem kvůli zabránění třepení, ale není to nutné.

Cena je za 1 ks.

Vzhledem k výši poštovného nejsem proti zaslání obyčejné zásilky (cena podle hmotnosti) na vaše vlastní riziko. Můžeme se domluvit vnitřní poštou.

Menu
--