Domů Zboží Od almabe

Kouzlo zeleného jaspisu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 4101992
Zobrazení: 306x
Vloženo: 24.7.2013
Počet srdcí: 63x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk je vytvořen z dvou  kabošonů, zeleného jaspisu, který měří 4 x 3 x 0,8 cm a achátu cca 1,5 cm.  Jaspis má krásný tvar, barva kamene je mechově zelená, jemně nahnědle protkaná. Celý šperk má míry 9 cm na výšku  a 3,5 cm na šířku, měřeno v nejširších místech.  Šperk je  patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem. Zavěšen je na černé kulaté kůži 3 mm  v délce 45 cm +  prodlužovací řetízek.

Jaspis: Posiluje imunitu, podporuje detoxikaci. Probouzí člověka, jeho pozornost, zaujatost, pružnost jeho myšlení, přitom jej však nechává stát objema nohama na zem. Sjednocuje myšlení a jednání, posiluje vlastní hledisko.

Achát: Přináší ochranu, jistotu, bezpečí. Rozptyluje trudnomyslnost, starosti, napětí a pochybnosti. Přináší realistické vidění problémů a pomáhá je řešit pragmaticky a pokud možno jednoduše. Stabilizuje psychiku a harmonizuje auru.

Menu
--