Domů Zboží Od u Mariánky

Kráska z Morganitu....

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od u Mariánky

Katalogové č.: 10047354
Zobrazení: 42x
Vloženo: 8.11.2018
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Šperk ode mne je většinou tvořený tak, aby vás doprovázel ve dne v noci... Aby s vámi žil....

Morganitový náhrdelník z tromlovaných placatých oválků 11 až 14mm o síle 5 x 8mm proložené korálky 2mm z chirurgické oceli.

Korálky jsou navlečené na ocelovém pevném lanku zakončené háčkem téhož materiálu. Náhrdelník je celkově dlouhý 48,5cm + 5cm adjustační řetízek.

Použití:
Obecně podporuje cílevědomost, chrání před negativními vlivy, posiluje auru, přitahuje dobro, štěstí a lásku, podporuje motivaci, zahání stesk a smutek po tom, co je nám blízké.
Posiluje srdce a zrak, pomáhá při plynatosti, čistí cévy a pomáhá snižovat cholesterol, používá se při hrozícím předčasném porodu a při bolestivé menstruaci.

Morganit, nebo-li růžový smaragd, též kámen božské lásky. Název „růžový smaragd vychází pravděpodobně z faktu, že oba minerály jsou svým chemickým složením odrůdou berylu. Jedná se o vzácný polodrahokam, který se nachází pouze v Thajsku, Brazílii, na Madagaskaru, v Africe a ve Spojených státech amerických. Poprvé byl objeven v Kalifornii a vytěžený kámen byl prodán sběrateli J. P. Morganovi, podle něhož byl pojmenován. Jeho barva je růžová, od krásně průhledných kamenů až po neprůhledné, přes stříbřitě růžovou, broskvovou až po světle modrou či fialovou a je způsobena inkluzemi manganu. Tmavě růžové kameny bývají chybně označeny jako bixbit, který je však spíš červený. Zahřátím pomocí plamene se světle růžová barva může změnit až na oranžovou.

Menu
--