Domů Zboží Od LaTonka

Křídla motýlí a další kousky navíc..., šaty, sukně

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce225 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od LaTonka

Katalogové č.: 7471897
Zobrazení: 392x
Vloženo: 29.5.2016
Počet srdcí: 97x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

   Koruny stromů rozkládají svůj baldachýn ve velké výšce a jejich kolmé kmeny tvoří světovou galerii. Navzdory tlumenému zvuku kapající vody, bzučení hmyzu a občasnému zavolání ptáka zde vládne atmosféra ticha a klidu. Teprve při bližším zkoumání objevíme tu úžasnou rozmanitost pralesa.
  Téměř každý strom náleží k jinému druhu. Motýl, který proletí osamoceným slunečním paprskem a zazáří jako nápadná barevná skvrna, je však jen jedním zástupcem neuvěřitelných stovek druhů, které žijí na malém území pralesa.
                                    

Výrobek vznikl v rámci meziklubového klání MaŘeNa, na ročníkové téma Na cestě kolem světa za 366 dnů.
V tomto kole tvoříme na téma "ZA TAJEMSTVÍM DEŠTNÝCH PRALESŮ".
Soutěžím za klub MaŘeNa umí zpracovat látky, klubka i přadýnkaNáš flerbox. Náš semifinálový Blog - můžete hlasovat do 5.6.

                                                     ...

Motýlí křídla pro panenku z různých kousíčků vytvořená, s aplikacemi z organzy v pestrých barvách, zdobené přízí z recyklovaného pravého hedvábí.

Navíc sukénka z organzy několika barev, čelenka s tykadýlky, šál, který využijete na spoustu způsobů a jednoduché šatečky z elastického úpletu.

Oblékání křidélek, sukénky i čelenky je řešeno na tkanice, čímž si Vaše holčička bezpečně natrénuje zavazování:), zároveň i velikost kostýmku je tímto velice variabilní.

Foceno na panence 36 cm veliké, stejně dobře může vše obléci i panenka velká 58 cm. Velikost křidélek na šířku je 33 cm, na výšku 26cm, sukénka v nejdelším místě cca 20 cm.

Menu
--