Domů Zboží Od Bylinkovaterapie

Kurz Bylinkaření, aneb jak léčily...

1 850 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Bylinkovaterapie

Katalogové č.: 9179118
Zobrazení: 457x
Vloženo: 9.1.2018
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Země se nám od období slunovratu stále více přiklání ke Slunci. Leden i únor ještě bývají pod nadvládou zimy, ale ptáci, slyšíte je? Nám ohlašují brzký nástup jara. Příval sluneční energie prohřívá vzduch, vodu i půdu svými paprsky...
Příroda se probouzí ze zimního spánku, odemyká půdu klíčem Petrklíčem a připravuje nám bylinky pro naši imunitu, očistu i psychiku.

Během večerního kurzu Bylinkaření, aneb jak léčily naše babičky se máte na co těšit. Jsou nové, pořádáme je v týdnu, jsou dvoudenní a ten čas navíc, který přes den i noc získáme dodá výrobkům maximální potenciál. A že to bude síla!

Místo konání: Praha 2 - Nové město 

Trvání a délka kurzu: uterý a čtvrtek od 17:00 - 20:30, kurz trvá dva dny tj. 7 hodin - termíny jsou uvedeny níže

Možnost dárkových voucherů!

Na jaře se budeme zaměřovat především na byliny pro očistné koupele - vyrobíme si bylinné soli. Poznáte se s bylinami, které jsou nápomocny při čištění organizmus od toxinů a podle ověřených, starých receptů umícháme účinnou detoxikační čajovou směs, jenž po čas jara budeme popíjet.
Vyrobíme si tinkturu na imunitu i lahodný sirup pro psychiku a srovnanou mysl, kterým zaženeme jarní depresi.
Pro zdraví naší pleti umícháme vlastní mast k pěstění krásy, pleti dodá svěžest a péči, kterou si po zimním období zaslouží.

Uterý - 17:00 - 20:30 poznání a zpracování

Seznámíme se s bylinkami pro dané období, s účinky a možnostmi zpracování. Budeme čistit kořeny, byliny, krájet, škvařit a míchat, připravovat směsi i stimulovat. Pak všeho necháme, nástroje odložíme, uklidíme a necháme uležet a uzrát nejen byliny, ale i nově získané vědomosti.

Ani naši předci nespěchali...moc dobře si byli vědomi, že čas macerování a louhování, se významně podílí na získání maximálního účinku a byliny v ''leže'' nabývají na síle.

Ve čtvrtek v 17:00 -20:30 se proto opět sejdeme. Základ je již dostatečně uleželý a vyčkává na další zpracování do finálních výrobků, který si odnesete s sebou domů.

Večery vás bude pravidelně provázet Monika Golasovská a kreativní  tým Bylinkové terapie.

Termíny nejblizších kurzů:

Leden

Úterý: 23. ledna a čtvrtek 25. ledna

Únor

Úterý: 30. leden a čtvrtek 2. února

Úterý: 27. února a čtvrtek 1. březen

Březen

Úterý: 6. březen a čtvrtek 8. březen

Úterý: 27. březen a čtvrtek 29. březen

Pro rezervaci termínu, nás prosím kontaktujte. Počet míst je omezený, individuální výuka v počtu 8-10 lidí. 

Během kurzu je pro vás vše potřebné zajištěno. Stačí dobrá nálada, úsměv a chuť tvořit a veselit se. Těšíme se na vás. Na brzkou shledanou.

Menu
--