Domů Zboží Od Slovana

Lněná halenka Bohovník

3 623 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 4.5.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 5 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 11247367
Zobrazení: 259x
Vloženo: 15.2.2020
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Halenka ze 100% lnu tmavší červené barvy se slovanskou výšivkou řady propojených Bohovníků ve stejném odstínu červené barvy. Výšivka byla zhotovena za účelem energetické ochrany biopole člověka. 

Význam výšivky:  Bohovník 

 Věčná síla  ochrana na cestě duchovního vývoje a sebezdokonalení. Pomáhá člověku uvědomit si vzájemné prolínání a jednotu čtyř prvotních elementů v našem vesmíru.

Na předním díle jsou vyšity 3 svislé pruhy s 10 ochrannými symboly v rozměru 2x24 cm. Na každém rukávu je vyšit tentýž svislý pruh. Celkový počet oberegů na halence je 50 ks. 

Lesklá tmavě červená vyšívací nit odráží zajímavé odlesky na lněném podkladě stejné barvy. Vytváří tak efektní motiv poutající pozornost svým výrazným vzorem. Navzdory bohatému zdobení působí vkusně a decentně. Spolu se slovanským motivem vytváří zcela originální oděv.

Nabíraný výstřih do paspule, reglánový rukáv dole volný do široka spuštěný nebo s variantou na zápěstí do gumičky. Pohodlný volnější střih. Těsněji na těle by omezoval v pohybu, neboť len je zcela nepružný materiál.

Lehký len gramáže 150 g/m2, středně tmavší červená barva (teplý podzimní odstín). Mačkavost lnu je typická vlastnost a důkazem jeho kvality, viz vlastnosti lnu.

Velikost 42 - obvod přes prsa 104, pas 98, boky 112 cm, délka rukávů 63 cm, délka halenky 61 cm. Halenku je možné vyhotovit v jakékoli velikosti 34-52, viz tabulka velikostí.

Možná je libovolná kombinace látky a výšivky z vystavených modelů. Neváhejte nás oslovit. 

Autorská práce dílny Slovana. Vyrobeno v ČR.

    Menu
    --