Domů Zboží Od Maty Design

Maxi puff ocelový

2 053 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Maty Design

Katalogové č.: 10657437
Zobrazení: 279x
Vloženo: 17.6.2019
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

maxi puff ocelový

Velikost velkého pufu je průměr 50 cm. a výška 40 cm. 
Pletený potah je vyroben z bavlněné šňůry, jejíž vnější část je složena ze 100 % bavlny. Výhodou tohoto složení je vysoká pevnost a tvarová stálost, při zachování vysoké prodyšnosti a pohodlí charakteristické pro výrobky ze 100% bavlny. Potah i po několika letech intenzivního užívání má stejný tvar. Je stálobarevný. Potah je z výrobku snímatelný a lze jej prát v pračce na 30 °C. Pro čištění doporučujeme čistírnu. Pro výrobu používáme jen certifikovanou přízi vyrobenou v EU.
Uvnitř pufu se nachází vak, který je vyroben z pevného materiálu v odstínu příze. Vak je tvarově stálý (povolená roztažnost materiálu 5 %). Na vaku se nachází nenápadný otvor vybavený zipem, sloužící pro plnění. 
Jako výplň používáme nové certifikované bílé polystyrenové kuličky EPS 70. Tyto zdravotně nezávadné polystyrenové kuličky jsou nové, čisté, prvotně vyrobené pro tento účel, bez chemického čistění a jiných úprav - nejedná se tedy o žádný odpad z výroby stavebního polystyrenu. Splňují vyhlášku Ministerstva zdravotnictví č. 84/2001 sb. v platném znění o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do 3 let a normu ČSN EN 71-9 Bezpečnost hraček - Část 9: Organické sloučeniny - Požadavky, Tabulka 2D - Manometry (migrace). Kuličky také prošly pachovou zkouškou, a to bez jakýchkoli závad. Vyrobeno v ČR.
 
S ohledem k použitým materiálům je přirozenou vlastností výrobku roztažnost 5 %. V ojedinělých případech, může dojít k roztažení materiálů a tedy pocitu "sesednutí pufu" v takovém případě, je třeba vnitřní vak doplnit o polystyrenové kuličky. I přesto, že k takovým situacím dochází velmi ojediněle, ke každému pufu Vám jako jediní výrobci dáme navíc balíček polystyrenových kuliček. Vzhledem k tomu, že se jedná o přirozenou vlastnost výrobku, nelze jej brát jako vadu a důvod k reklamaci výrobku.
 

Menu
--