Domů Zboží Od Meduška - medové dárky

Med a lískové ořechy 240g

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna80 Kč
Dobírka
Zásilkovna291 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka

Další zboží od Meduška - medové dárky

Katalogové č.: 7651750
Zobrazení: 3148x
Vloženo: 4.8.2016
Počet srdcí: 156x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Veliká delikatesa!!! Kombinaci medu a lískových ořechů považuji za jednu z nejúžasnějších dobrot:-)

Složení: 59% lesní med + 41% lískové ořechy blanšírované

Obsah: 240g

Lískové oříšky jsou stravitelnější než mandle nebo vlašské ořechy a poskytují tolik energie, že pouhých 50 g doplní výdaj energie za hodinu tělesné aktivity (316 kcal). Výživová hodnota lískových oříšků a mand-lí je přibližně stejná, ale lískové oříšky jsou bohatší na kalorie, tuky, vitamin B1 a kyselinu listovou. Mandle mají zase více proteinů, vápníku, fosforu, železa a niacinu.

Lískové oříšky jsou dobrým zdrojem tuků, proteinů, vitaminu B1, B6 a minerálů (zejména vápníku, fosforu, hořčíku a manganu). Lískové oříšky, stejně jako jiné druhy ořechů, neobsahují prakticky žádný provitamin A (betakaroten) ani vitamin C. Jsou relativně chudé na sacharidy, které se ale dají doplnit rozinkami, sušenými fíky nebo datlemi.

Dr. Valnet, významný francouzský fytoterapeut, upozorňuje na to, že konzumací lískových oříšků lze nejen předcházet ledvinovým kamenům, ale je i léčit, a to zejména jedná-li se o kameny urátové. Pravidelná konzumace lískových oříšků (nejlépe každé ráno) má pozitivní vliv na průběh a výsledek léčby.

Vhodné jsou zejména pro sportovce, mládež, lidi oslabené nemocí a pro těhotné ženy. Toto není zdravotním tvrzením, jde pouze o informace získané na internetu.

Menu
--