Domů Zboží Od diko

Melancholie

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od diko

Katalogové č.: 4509214
Zobrazení: 896x
Vloženo: 15.11.2013
Počet srdcí: 184x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník Melancholie byl vytvořen pro 16. kolo soutěže FBT na téma Nálady a emoce (2. místo). Je to nápadný, atypický, autorský šperk zhotovený technikou korálkového šití - beadweaving. Šperk je složen z šité masivní dutinky (chenille) a poměrně rozměrné aplikace s florálním motivem (freeform).  Přívěsek lze sejmout, samotná dutinka je pak plnohodnotným decentním šperkem.

Na výrobu náhrdelníku byl použit rokajl různých velikostí, přibližně stejným dílem z české a japonské provenience (Preciosa a TOHO). Rokajl je doplněn o ametystové zlomky. Barva - široká šklála fialových tónů v kombinaci se zlatavou a modrou. Většina rokajlu je transparentní s listrem.

Délka ústředního motivu je cca 20 cm, šířka je proměnlivá, v centrální části cca 9 - 10 cm. Obvod kolem krku (včetně zapínání) je cca 45 cm + 5 cm adjustační řetízek. S přihlédnutím k velikosti aplikace je žádoucí, aby dutinka přiléhala těsně ke krku - po domluvě mohu podle potřeby dutinku zkrátit či prodloužit. Zapínání je bižuterní (kroužky, karabinka, řetízek), barva platina, z obecného kovu. Adjustační řetízek je zakončený drobnou ozdobou (návlek z použitých korálků).

Plánuji náhrdelník doplnit do sady o náušnice a náramek.

Menu
--