Domů Zboží Od Bon Savon

MÝDLO RAFAELO NA KOKOSOVÉM MLECE

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 3462787
Zobrazení: 963x
Vloženo: 24.1.2013
Počet srdcí: 433x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

Ráda bych Vám představila jedinečné přírodní krémové mýdlo s velkým obsahem kokosového mléka, vyrobené metodou za studena z vysoce hodnotných olejů.

Kokosové mléko podporuje rychlou regeneraci pokožky, zanechává ji svěží a sametovou .  Čistí a má tonizující efekt.

Vyživuje pokožku důležitými proteiny a vitamíny.

Dělá pleť jemnou a hedvábnou.

Zvlhčuje pokožku a vytváří měkký ochranný film, který trvale udržuje optimální rovnováhu vlhkosti v pokožce.

Složení:

Kokosový olej - napomáhá vyhlazování pleti a redukuje vrásky. Má protizánětlivé, zklidňující, antibakteriální vlastnosti; brání vzniku pigmentace, tj. zabraňuje tvorbě volných radikálů.

Olivový olej -  je známý svými zázračnými vlastnostmi už od starověku. Zabraňuje vysušování pokožky a zároveň i tvorbě vrásek. Vyživuje a zjemňuje pokožku, udržuje její přirozenou vlhkost. Má ošetřující a regenerační účinky.

Ricinový olej LZS - jemně čistí, vyživuje a zjemňuje pokožku a zesvětluje pigmentační projevy, bohatý na mastné kyseliny a vhodný k ošetření suché, citlivé či nějak poškozené pokožky.

Palmový olej Organic- pomáhá pokožku chránit a posilovat, zároveň ji také regeneruje a působením proti volným radikálům zpomaluje proces stárnutí. Je vhodný i pro problematickou, suchou či citlivou pleť.

Babassu  olej -  se při nanášení na pokožku okamžitě rozpouští a vytváří příjemně jemný a hebký pocit a vsakuje se poměrně rychle (podobně jako kokosový olej), avšak ne hluboko do pokožky.

Kakaové máslo -  je všeobecně známo, že čokoláda stimuluje produkci endorfinů - hormonů radosti, které přispívají ke zlepšení nálady a celkové tělesné kondici, ale kromě toho čokoláda má také vynikající kosmetické vlastnosti. Díky svému složení kakaové máslo brání průniku škodlivých látek pokožkou, což je důležité zejména pro městské obyvatele. Další vlastností kakaového másla, kterou nesmíme opomenout, je jeho příznivé působení při regenerace poškozených kožních buněk; tohoto účinku můžeme využit již dnes po opalování. A samozřejmě, kakaové máslo zvlhčuje, zvláčňuje, omlazuje pokožku a dodává ji přirozený lesk a hebkost.

Kakaový prášek vyživuje pokožku, vrací ji její pružnost a hebkost a psobí protistárnutíNavíc je i zdrojem energie a dobré nálady.

Ingredients:

Olea Europea (Olive) Fruit Oil, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Elaeis Guineensis Organic (Palm) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Virgin, Sodium Hydroxide, Aqua (Water), Fragrance Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Milk Powder, Citric Acid, Lactic Acid, Theobroma Cacao (Cocoa) Powder.

Hmotnost:  +/- 120  g

Cena za 1 ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Menu
--