Domů Zboží Od hanka.kytka

Na prérii

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od hanka.kytka

Katalogové č.: 6646446
Zobrazení: 655x
Vloženo: 17.9.2015
Počet srdcí: 153x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

....svítá, v dálce vidím nádherného hřebce. Rozvířil prach a hrdá hlava pozoruje okolí. Zaržál. Má kobylka zadupala o prkennou podlahu a něžně odpovídá.... Asi ze mě spisovatel nebude, ale snít mohu - né. O lásce, přátelství, cti a volnosti. Vždy byly filmy o indiánech a kovbojích rozruchem v mé dětské dušičce. Vše jsem chtěla mít. Krajinu kolem sebe, stádo koní a toho či onoho hrdinu.

Čas utekl jako voda a já už jen utírám slzu nad tím "Co tančí s vlky" a naskakuje mi husí kůže při melodii z Posledního Mohykána. Už nechci hrdinu, ani krajinu - vše už mám a koně? Vždyť je mám také, sice v jiné podobě, ale mám.

Tyto koníčci jsou ušití z plátna, výplň duté vlákno, hříva a ocas z ovčího rouna, nožky vrbové proutí, buben , na kterém koníčci stojí je dřevo a potažen rovněž plátnem. Vše je domalováno art akryl barvami, na dodekorování jsou použity ptačí pírka co jsem našla v lese, korálky a různé provázky. V 20x28 i s podstavcem.

Tento výrobek vznikl v rámci meziklubového klání MaŘeNa na téma "Vinnetouův odkaz". Soutěžím za klub MaŘeNa umí zpracovat látky, klubka i přadýnka. Tento výrobek postoupil do finálové soutěže - hlasovat můžete imageimageimageFinálový hlasovací blog najdete zde.imageimageimage

 

 

Menu
--