Domů Zboží Od Antonietta

Náhrdelník s tyrkysem Ag

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Antonietta

Katalogové č.: 10729280
Zobrazení: 161x
Vloženo: 12.7.2019
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Sleva 10 % na všechny objednávky od 499 Kč, použijte prosím, tento kupon CCY-2F1-U7W ! Platnost do 17.06. 2024.!Ve většině případu při přijetí objednávky upravuji poštovné aby se dalo poslat zboží na výdejní místo zásilkovny , které si prosím sami zvolte, nebo zásilkovnou na adresu !

Náhrdelník s přívěskem z pravého filigránu, vsazen přírodní tyrkys - barva do zelena. Poměrně velký kámen - 1,8 x 1,3 cm. Přívěsek celkem je o rozměru cca 2,5 x 2,1 cm - měřeno bez ouška. Délka řetízku 50 cm. Ag 900/1000, platný punc, váha cca 6g.

Tyrkys je výjimečný kámen, spojují se v něm síly Nebes se silami Země, sjednocuje inspiraci a vyšší ideály, které k nám pronikají z duchovní oblasti Vyššího Vědomí, s prapůvodní živou silou naší planety Země. Tak nám daruje zároveň moudrost Nebe i Země. Tyrkys nám pomáhá vyjádřit duševní poznatky, myšlenky a intuice formované naší duší a projevit je v každodenním životě. Našim slovům propůjčuje velkou sílu. Proto je tyrkys vhodný při potížích s vyjadřováním (koktání, problém zformulovat myšlenku, mluvit na veřejnosti). Tyrkys je posvátný, ochranný léčivý kámen, kámen štěstí, amulet cestovatelů. Tyrkys je vhodný pro meditace, zvyšuje intuici, vyrovnává mužskou a ženskou energii, neutralizuje elektromagnetický smog, dodává sílu, podporuje kreativitu, brání sebepoškozování. Vibrace tyrkysu nám přináší vnitřní klid, působí proti depresi, strachu i stavech vyčerpání, podporuje romantickou lásku a majiteli přináší radost a bohatství.

Toto zboží nemusí být ručně vyráběno prodejcem.
Vyrobeno: 1940 - 1949
Menu
--