Domů Zboží Od Limi

Náramek v australském stylu-sleva z 259,-

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce95 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Limi

Katalogové č.: 7679688
Zobrazení: 61x
Vloženo: 15.8.2016
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Balíkovna na adresu (v dubnu optimální doprava dle prodejce - tedy mě) - za 35,- Také je tu možnost vyzvednout zboží na trzích - 20.4. v Uherském Hradišti a 4.5. v Táboře :-)

Romanticky cestovatelský náramek se skleněnými korálky v přírodních odstínech připomínajících australskou půdu a oceán kolem ní. Na náramku je deset přívěsků - různá australská zvířata jako klokan nebo papoušek, opera, most, kormidlo, mapa Austrálie a kulatý přívěsek s nápisem I love Australia.

Délka - 19 cm + 1,5 cm prodlužovacího řetízku na jehož konci je přívěsek s nápisem.

Náramek můžete mít i bez korálků, bude trošku levnější. Nebo třeba s jinou barevnou kombinací.

Náramků v různých světových stylech mám v nabídce víc - španělský, irský, francouzský,australský - ty jsou dostupné k objednání. Ale můžete mít i italský, anglický, newyorský, švýcarský, canadský, newyorleanský, texaský, lasvegasský - nebo můžu vytvořit nějaký přímo na míru. Kromě světových stylů můžete mít různá zaměstnání (třeba kadeřnici, realitní agentku, svatební agentku, švadlenku, doktorku, pekařku, učitelku, policistku), různé koníčky či sporty (třeba potápění, čtení, pečení, nakupování, hokej, fotbal, létání, zahradničení), roční období apod. Přívěsků je teď v nabídce nepřeberné množství. Takže si napište o svůj vysněný náramek.

 

Menu
--