Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Našla jsem hvězdného anděla...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 9478813
Zobrazení: 757x
Vloženo: 13.4.2018
Počet srdcí: 138x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský  náhrdelník,  inspirovaný Šumavou, útulnou českou krajinou...
...tradicí Keltů a jejich mudrců druidů,  typicky oblými kopci Šumavy, klasikem zvanými "ňadra matky Země"...)
...a taky nádherou meteoritů, při průletu atmosférou Země svítících, jako padající hvězdy...

...vytvořený z překrásného, přirozeně pravidelného surového vltavínu  ve tvaru motýlích křídel, s jamkovou strukturou (Netolice),  drze vsazeného v prostém úponku z chirurgické oceli na jednoduchém koženém řemínku, aby nic nepřekáželo a co nejvíce vynikla jedinečná krása, kresba a členitost přírodního kamene...
...vše ve spojení s rudým granátem almandinemkoženou šňůrkou  a dřevěnými korálky ze stařičkého růžence, vybělenými doteky lidských modliteb...

Vltavín má z obou stran krásnou strukturu,  je pevně ukotven v úponku, ale jako celek je v čepu otáčivý, takže jej lze nosit oboustranně...

TENTO VÝROBEK z kolekce  ZROZENI ŠUMAVOU   nese značku 


Velikost:  vltavín: 29 x15 mm, kožený řemínek: 13 cm (prům. 8 mm),
+ 2x 58 cm slabšího koženého řemínku  (š. 2mm ) skořicové barvy, pro uvázání v libovolné délce nebo na posuv. protiuzly

Osobní feng-shui:
Vhodný pro všechna znamení zvěrokruhu, obsahuje symbolické zastoupení živlů Země, Dřevo, Oheň a Kov
Vltavín - moldavit,
nejznámější český tektit;  vltavíny vznikly přetavením křemičitých hornin a výtryskem tekuté skloviny při dopadu meteoritu v oblasti bavor a jihočeské pánve. Jako přírodní sklo se vlastně svým složením neřadí k drahokamům, ale jsou stále vzácnější.
Již od doby kamenné je považován za kámen štěstí, hojnosti a plodnosti, díky jeho lesní zelené barvě velmi příznivě ovlivňuje, uvolňuje a harmonizuje oblast srdce, plic a celého hrudníku (4.čakra).
Napomáhá propojení s energií Vesmíru i Země, (materiál obsahuje roztavené části zemských hornin i meteoritu), a přijetí živlu Ohně v potřebné (pozitivní) formě, vlastně skrze čirost skla (vody)
V tělesné rovině odstraňuje blokády v jednotlivých energetických centrech, která propojuje s vesmírnou energií a harmonizuje tak duši i tělo. Působí na jednotlivé čakry - od kořenové až po korunní, kde pomáhá přijmout moudrost pramenící z vesmírného poznání. Působí též jako indikátor a léčivý kámen, posiluje partnerství;  v jižních Čechách bývalo zvykem, že ženich přinesl svojí nevěstě krásný vltavín, který měl zajišťovat trvalost jejich manželství. 
Pro jeho mimozemský původ jsou mu připisovány i vlastnosti léčivé, pomoc při komunikaci s nadvědomím, vyšším Já, ale i možnost vnímání bezčasí, či všech rovin času současně - tedy minulosti, současnosti i budoucnosti, a zahlédnout tak svoje možnosti v čase...
Svým složením se blíží čistému křemeni - přírodnímu křemičitému sklu, čímž se vlastně dostává i na energetickou úroveň křemene a křišťálu, vesmírným původem posílenou k ještě vyšším hodnotám. 
Granát  - tradiční český drahokam; zde větší granát almandin (tyrolský granát). Bylo pro mne velkým překvapením, že zde na Šumavě je naleziště tak velkých almandinů, že do šperku by byly moc těžké... :-)
Granát  pomáhá harmonizovat oblast 1.energetic. centra (= 1.čakry, t.j. pánev, podbřišek a všechny orgány zde umístěné), napomáhá zdravé reprodukci a mateřství, posiluje krvetvorbu, zdravou práci jater a sleziny. 
Na úrovni psychosomatické podporuje zdravou stabilitu, jistotu a zakořenění, zrod nových nápadů, celkovou aktivitu a vitalitu.
Na duševně-duchovní úrovni pomáhá zdravému zpevnění vlastních kořenů osobnosti bez lpění na hmotě, posiluje vztah k Zemi a zdravé vnímání přirozených, léčivých a tvůrčích Zemských sil (zejména ženské energie)...
Ocel - železo vibračně souzní se železem v krvi (stimuluje krvetvorbu), velmi dobře pomáhá resonančnímu spojení se Zemí (železo přirozeně obsažené v zemské kůře jako ruda,). V kombinaci s vltavínem působí jako uzemňující element.
Spirála pomáhá rozvést energii kamene do těla.    

JEDINÝ....

TOP nominace:
OTEVŘI SVOU MYSL...
...A ZVEČERA NAŠLA JSEM ANDĚLA...
A KAŽDÉ STÉBLO TRÁVY JE TOVARYŠSKOU PRACÍ HVĚZD... (...TOP !!!)

Menu
--